♥ LYKKELIG! ♥

 

babybilde

Jeg får ikke lagt ut innlegg så ofte, for jeg tenker hele tiden at jeg skal ha en del å skrive om, samt en del bilder.. Men, jeg trenger jo strengt tatt ikke skrive så langt hver gang! Da kan det kanskje bli innlegg noe oftere? Så, her kommer et par bilder av vår nye vakre lille engel! Disse bildene tok jeg av han da han var 7dager gammel, i kjent “Anne Gedde-stil”, som så mange andre. *smil*  Vi storkoser oss om dagen! Riktignok har jeg litt mangel på søvn; lille Daniel er en del våken om natta (naturlig nok, han er ikke store krabaten!) – og storebror på halvannet er ganske tidlig på’n. Men det er så masse kos å gå hjemme med gutta mine!! Må ærlig innrømme at jeg var spent på hvordan det ville være å gå hjemme med to så små, men det går veldig bra. ♥ …nå har også mannen min hatt noen dager pappaperm innimellom, og det er kjempekos å være sammen hele lille familien!

baby gutt kort

Noe jeg synes gjør det enklere, er å ha noe form for bæretøy. Av tvillingsøstra mi er jeg så heldig å ha fått slynge, den brukes flitting! Vi har bæresele fra Lukas var liten, og nå har også søstra mi kjøpt bæresjal for meg. Og alt sammen er gull verdt!! …alt kan virkelig anbefales, hver til sitt bruk! Og vi har også en genial søskenvogn (brukt som singelvogn siste tiden før Daniel ble født) som anbefales på det varmeste, den er like smal som en singelvogn, og minstemann ser man nesten ikke om man ikke er klar over at han ligger oppi! Hm, mulig jeg må lage et eget innlegg etterhvert om noen ting som jeg synes er superkjekt når man har liten baby – mye tok det lang tid før vi skaffet oss, av den enkle grunn at vi ikke visste det fantes..! 

nydelige liljer

Nå har liljene på stuebordet sprunget ut – tenk når vi har sånne i hagen igjen! Det er kos nå med snøen altså, spesielt kos å være ute og leke sammen med Lukas, men det skal bli godt når snøen forsvinner også. *smil* Nå sover for øyeblikket begge gutta (!), når Lukas våkner tipper jeg han vil være med på kjøkkenet og lage kanelsnurrer sammen med mamma! Deilig med litt lørdagskos!!

Riktig god helg!! ♥

8 Comments

 • Tonerose on February 27, 2011

  HJERTELIG TUSEN TAKK jenter!! :o)

 • Line fra huset på landet on February 14, 2011

  Skjønne bilder av den veslegutten din:)
  Godt at alt er ” på stell” hjemme da. Det kan være hektisk å være fler-barnsmor gitt, men det høres jo ut som du har det helt strålende. Det er bra! 🙂
  God klem fra Line

 • Ellea on February 13, 2011

  Nei men noe så uendelig vakkert da! Gratulerer som tobarnsmor, sånn på en morsdag:)

 • Linda on February 12, 2011

  så hyggelig med et lite innlegg fra deg igjen og med sååå hyggelige bilder:) skjønner godt du koser deg:) Klem

 • Miss Mette on February 12, 2011

  Hei Tone
  Gratulerer såååå mye med den lille gutten ღ ღ ღ aldeles skjønn er han… Kos deg masse, og ha en fin fin kveld videre. Gratulerer også med morsdagen i morgen også, stor klem fra Mette

 • Miss Mette on February 12, 2011

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 • Huset på landet on February 12, 2011

  Gratulerer så mye med veslegutten.
  Så fine bilder. Vakkert!
  Kan tenke meg dere koser dere.

  En riktig fin helg ønsker jeg til deg og dine!
  Gode klemmer fra Line

 • Monica fra Koseleg on February 12, 2011

  En nydelig liten venn! – ja det er godt å vere hjemme med de små- men tiden har det med å gå så alt for fort… Ønsker deg en god helg!
  Klem

Leave a Reply