ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

✭ c o n v e r s e ✭ 1D ✭ { KonfirmasjonsKake }

IMG_6065_lilla_konfirmasjonskake_converse_kake

Jeg henger visst litt etter med kaker jeg har laget som jeg ikke har rukket å blogge, denne kom jeg på da jeg pratet med ei herlig dame på instagram om konfirmasjonskaker – og refererte til denne, men den lå jo ikke på bloggen..! Snakker om! Satser på å få gått igjennom litt bilder snart og få blogget flere eldre kaker! Denne laget jeg til herlige Malin da hun ble konfirmert i vår. Designet planla jeg sammen med skjønne Mette, det var kjempestas å designe den sammen med deg! ♥ Selve kaka er converse-skoen til Malin, all pynt er laget av marsipan&spiselig bilde. (sukkerark&matfarge) Jeg har egen printer til dette, men om du vil lage selv får du bestilt dette flere steder på nett, feks hos Kakeboksen. Malin er fan av OneDirection, dermed fikk jeg tilsendt bilde av henne som jeg photoshoppa inn i et bilde av gruppa. Såklart, hihi! ♥ Bildet av 1D fant jeg på nettet. Om du lager bilderamme av marsipan er det viktig at du lager den mange dager i forveien, da er du sikker på at den får tørket nok til å kunne stå oppreist av seg selv! (med en liten marsipankile bak) Det var SÅ stas da jeg fikk mld etter endt konfirmasjon, og skjønne søte konfirmanten hadde lagt ut marsipan-bilderamma/bilde av seg med 1D-gjengen som timeline-bilde på FB; og kaka som profilbilde. Kjempegøy!! De overrasket henne forresten med kaka, hun ante ingen ting – kjempegøy! =)

✭ Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka Mette! ✭

Håper kaka kan være til inspirasjon ♥

Ønsker deg en STRÅLENDE dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0