ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ 1 årsKake } BabyKake

1årskake_babykake_marsipankake_kake

Dagens kake laget jeg for en stund siden, til ei vakker litta prinsesse ✭ Herlige foreldrene hadde spesifikke ønsker om hva slags kake de ønsket, og de hentet elementer ifra ulike av mine tidligere kaker. Sammen designet vi denne kaken, og jeg synes den ble kjempesøt! I utgangspunktet tenkte jeg at det kanskje ville bli litt mange elementer/farger – men jeg synes det fungerte fint – moro! Kaka har jeg trukket med ekstra hvit marsipan (jeg kjøper på Pals i oslo). Pynten har jeg laget av marsipan, med unntak av koffterten/kista – den har jeg laget av modeleringsjokolade. Rundt nederste etasje er det et spiselig bilde ifra hver av prinsessas 12mnd, + ultralyd, og rundt disse har jeg laget en ramme ved å bruke vakre plakettformen ifra FestFabrikken (se under fanen “favoritter” for link, her finner du også babysilikonform etc) Til flere av klærne har jeg brukt utstikker+pregesett, dette finner du hos feks Kakeboksen. Kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt begge steder. Rundt marsipansirkelen på toppen har jeg festet små sølv sukkerkuler ifra DrOetker, jeg har brukt bittelitt vann å feste med.

Håper dagens kake er til inspirasjon, hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! ♥

Ønsker deg en vidunderlig dag!

Stor klem,

tonerose stjerner1

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0