{ Oj… Nok vann eller? }

IMG_9549 copy

Beklager mitt fravær på bloggen i går – her har dagene forsvunnet litt… For noen dager det har vært i det siste?? Flere som har blitt påvirket av været? Hjelpe seg, det har jo kommet helt villt store mengder vann! Vi er som kjent igang med å flytte hjem til bygda, og overtar vårt nye hus om ikke så lenge… Dermed kjører jeg Lukas frem og tilbake til skole hver dag en times tid unna – samtidig som jeg tar med et flyttelass. På bildene her ser du hvordan oppkjørselen til det nye huset vårt så ut på onsdag… Utrolig takknemlig for at huset ligger litt høyt, dette er jo helt crazy!

Tenk på alle de som har fått massevis av vann inn i husene sine de siste dagene – håper inderlig de har klart å redde unna eiendeler/minner så de ikke forsvinner i flommen. Off! Her var vi så heldige at verdens beste bonuspappa oppdaget at det kanskje var lurt å redde unna flyttelasset vårt før vi måtte dykke etter eksterne hardisker og album – for noen år siden var det ekstremt store mengder vann hos de, og da var det vann i garasjen til ca midt oppetter veggen… Tilstander!

…dermed står det pappesker overalt i stua hos de nå, oooops! Jammen bra vi straks flytter ♥

IMG_9555 copy

#surrealistisk

 Jeg håper DU har mulighet til en rolig helg, og at du kan kose deg sammen med de du er aller mest glad i – og forhåpentlig la alt annet ligge! Det har du fortjent!! ♥

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...