Mini-Melkekartonger MikkeMus-stil!

mikke mus melkekartonger

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg synes det er SÅ stas at gjengen med likes på facebook øker – hjertelig velkommen til DEG som er ny her inne på bloggen! Gøy at du har funnet veien inn i min magiske lille verden ♥  Håper du lar deg inspirere!

I dag kommer det atter et nytt innlegg med MikkeMus – blitt mye av det i det siste. Håper det er greit! ♥ …og enda har vi ikke kommet til kakebordet engang! hihi. Jeg laget nusselige små melkekartonger til bursdagen, disse designet jeg i Mikke-stil såklart! (designet i photoshop,for de som lurer) Næringsinnholdet består av latter, kjærlighet, glede, humor og lykke.. hihi! Datoen er såklart bursdagen til Daniel, og ellers litt ulik dekor. Jeg elsker slike nusselige personlige detaljer!! Mini-melkekartongene printet jeg på hvit kartong, kuttet, brettet og limt (dobbeltsidig teip) Melkekartongene fylte jeg med cheerios til de aller minste i bursdagen. Ja, og noen fylte jeg med cocopuffs. Stas! Tilsvarende “melkekartonger” kan være UTROLIG søtt i helt annet design – til feks bordkort til barnedåp til gutt etc. I lyseblått og hvitt, med prikker, striper, monogram, prinsekrone, boblebil, vakre duse nyfødtfoto… Mange muligheter!! ♥

Jeg håper du får en MAGISK dag i dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

Bookmark the permalink.

4 Responses to Mini-Melkekartonger MikkeMus-stil!

 1. Julie says:

  Så søte! Gleder meg til å se kakebordet! :-) <3

 2. Så kuuule!!
  Du er utrolig flink altså:))

Leave a Reply

 • { enkle DIY kapper // masker // superheltbursdag }

  { enkle DIY kapper // masker // superheltbursdag }

  Da Lukas fylte 5år gjentok vi suksessen med å feire barnebursdagen på formiddagen en ukedag, vi har virkelig verdens beste barnehage! Store prinsen vår har begynt i ny avdeling, og de flotte lederne...

  { gratis nedlasting // superheltbursdag // minicupcakes // diy }

  { gratis nedlasting // superheltbursdag // minicupcakes // diy }

  Barnehagebursdagen var stor suksess! Vi er så heldige å ha småprinsene i en super barnehage ♥ I barnehagen vår er man velkommen til å invitere hele avdelingen hjem (evt et annet sted) på formiddagen...

  { smile }

  { smile }

  Jeg håper du har en HERLIG uke! Her hos oss går det i ett, men i helgen ser det ut til at det blir litt pc-tid på meg igjen, så til du som venter på svar på mail etc kommer det forhåpentlig da! Tuse...

  { batman // bursdagskake }

  { batman // bursdagskake }

  Da er vi ferdig med alle bursdagsfeiringer av herlige 5åringen vår, du kan tro vi har kost oss! Jeg laget batman-kake til Lukas, da dette var superhelten han hadde aller mest lyst til å ha på kaka ♥...

  { superhelt-kjærligheter // diy }

  { superhelt-kjærligheter // diy }

  Jeg håper du har hatt en NYDELIG helg! Helgen min har vært ganske innholdsrik, vi startet fredagen med barnehagebursdag med 26 livlige superhelter og 4 fantastiske barnehageansatte - FOR en dag! ♥ L...