Mini-Melkekartonger MikkeMus-stil!

mikke mus melkekartonger

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg synes det er SÅ stas at gjengen med likes på facebook øker – hjertelig velkommen til DEG som er ny her inne på bloggen! Gøy at du har funnet veien inn i min magiske lille verden ♥  Håper du lar deg inspirere!

I dag kommer det atter et nytt innlegg med MikkeMus – blitt mye av det i det siste. Håper det er greit! ♥ …og enda har vi ikke kommet til kakebordet engang! hihi. Jeg laget nusselige små melkekartonger til bursdagen, disse designet jeg i Mikke-stil såklart! (designet i photoshop,for de som lurer) Næringsinnholdet består av latter, kjærlighet, glede, humor og lykke.. hihi! Datoen er såklart bursdagen til Daniel, og ellers litt ulik dekor. Jeg elsker slike nusselige personlige detaljer!! Mini-melkekartongene printet jeg på hvit kartong, kuttet, brettet og limt (dobbeltsidig teip) Melkekartongene fylte jeg med cheerios til de aller minste i bursdagen. Ja, og noen fylte jeg med cocopuffs. Stas! Tilsvarende “melkekartonger” kan være UTROLIG søtt i helt annet design – til feks bordkort til barnedåp til gutt etc. I lyseblått og hvitt, med prikker, striper, monogram, prinsekrone, boblebil, vakre duse nyfødtfoto… Mange muligheter!! ♥

Jeg håper du får en MAGISK dag i dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

Bookmark the permalink.

4 Responses to Mini-Melkekartonger MikkeMus-stil!

 1. Julie says:

  Så søte! Gleder meg til å se kakebordet! :-) <3

 2. Så kuuule!!
  Du er utrolig flink altså:))

Leave a Reply

 • { snackbrett // diy // superheltbursdag }

  { snackbrett // diy // superheltbursdag }

  I barnehagebursdagen til Lukas hadde vi ikke masse kaker, men jeg laget istand søte små "snackbrett" til alle barna - idèen fikk jeg etter at vi var Zotpiratene-show med gutta i sommer, der kunne ma...

  { øyeblikkbilder }

  { øyeblikkbilder }

  Jeg synes det er så koselig med øyeblikkbilder - mange kan bli litt "stive"/ukomfortable når man knipser "oppstilte" bilder -  og da er det så kos å bare forsøke å forevige litt bilder i en naturlig...

  { bordekking // superheltbursdag }

  { bordekking // superheltbursdag }

  Så hyggelig at flere har etterspurt bordekkinga i barnehagebursdagen - i dag kommer et lite bildedryss ♥ Som tidligere nevnt feiret vi på leikeplassen, og der stod det allerede klart to benksett ved...

  { superheltbursdag // hinderløyepe // bhgbursdag }

  { superheltbursdag // hinderløyepe // bhgbursdag }

  Da Lukas fylte fem år storkoste vi oss med superhelt-bursdagsfeiring, dette er et tema som absolutt anbefales om man vil ha tema på bursdagen. Supergøy! Gutta våre elsker alle superhelter om dagen, ...

  { planleggingsdag }

  { planleggingsdag }

  Koser meg med mine to små prinser i dag, planlggingsdag i barnehagen betyr koooooooos ♥ Så blir det heller litt jobbing i kveld når småtassene har slokna! Her er et bilde av Daniel fra i sommer, goo...