Mini-Melkekartonger MikkeMus-stil!

mikke mus melkekartonger

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg synes det er SÅ stas at gjengen med likes på facebook øker – hjertelig velkommen til DEG som er ny her inne på bloggen! Gøy at du har funnet veien inn i min magiske lille verden ♥  Håper du lar deg inspirere!

I dag kommer det atter et nytt innlegg med MikkeMus – blitt mye av det i det siste. Håper det er greit! ♥ …og enda har vi ikke kommet til kakebordet engang! hihi. Jeg laget nusselige små melkekartonger til bursdagen, disse designet jeg i Mikke-stil såklart! (designet i photoshop,for de som lurer) Næringsinnholdet består av latter, kjærlighet, glede, humor og lykke.. hihi! Datoen er såklart bursdagen til Daniel, og ellers litt ulik dekor. Jeg elsker slike nusselige personlige detaljer!! Mini-melkekartongene printet jeg på hvit kartong, kuttet, brettet og limt (dobbeltsidig teip) Melkekartongene fylte jeg med cheerios til de aller minste i bursdagen. Ja, og noen fylte jeg med cocopuffs. Stas! Tilsvarende “melkekartonger” kan være UTROLIG søtt i helt annet design – til feks bordkort til barnedåp til gutt etc. I lyseblått og hvitt, med prikker, striper, monogram, prinsekrone, boblebil, vakre duse nyfødtfoto… Mange muligheter!! ♥

Jeg håper du får en MAGISK dag i dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

Bookmark the permalink.

4 Responses to Mini-Melkekartonger MikkeMus-stil!

 1. Julie says:

  Så søte! Gleder meg til å se kakebordet! :-) <3

 2. Så kuuule!!
  Du er utrolig flink altså:))

Leave a Reply

 • { forberedelser barnedåp }

  { forberedelser barnedåp }

  God morgen ♥ Jeg er godt igang med forberedelser til dåpen til mine vakre små tantebarn. Nå er det trykksaker, makroner, pom poms og marsipanpynt om hverandre her - ik! hahaha, neida - nå hørtes det...

  { søte favorboxes // karusell // diy }

  { søte favorboxes // karusell // diy }

  Jeg håper DU har en VIDUNDERLIG påske ♥ Jeg koser meg med forberedelser til dåpen til vakre små tantebarna mine! Nydelige søstra mi har valgt å ha karuseller som litt pynt i dåpen, inspirert av vakr...

  { ToneroseDesign ♥ FestFabrikken }

  { ToneroseDesign ♥ FestFabrikken }

  ♥ Nå er det ikke lenge til dåpen til vakre tvillingene til herlige storesøstra mi - og dermed er såklart varer ifra FestFabrikken et lite must! ♥ Ja jeg vet,  i overkant glad i detaljer -  forstår ...

  { dessertbord // påske // gull // pastell }

  { dessertbord // påske // gull // pastell }

  God morgen! I dag skal jeg avgårde og holde veskekakekurs - gleder meg! På bloggen blir det et lite bildedryss fra vår lille bursdagsfeiring forrige helg ♥ Vi, jeg og drømmemannen, er så heldige å f...

  { supersøt cupcake // påske // reblogging }

  { supersøt cupcake // påske // reblogging }

  Uten tvil min påskefavoritt - SÅ søt cupcake! ♥ Pynten lager du selv av ekstra hvit marsipan - "jorda" er raspet sjokolade. Jeg har tidligere skrevet litt mer om disse - det finner du HER. Kjempesøt...

 • Categories