Mini-Melkekartonger MikkeMus-stil!

mikke mus melkekartonger

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg synes det er SÅ stas at gjengen med likes på facebook øker – hjertelig velkommen til DEG som er ny her inne på bloggen! Gøy at du har funnet veien inn i min magiske lille verden ♥  Håper du lar deg inspirere!

I dag kommer det atter et nytt innlegg med MikkeMus – blitt mye av det i det siste. Håper det er greit! ♥ …og enda har vi ikke kommet til kakebordet engang! hihi. Jeg laget nusselige små melkekartonger til bursdagen, disse designet jeg i Mikke-stil såklart! (designet i photoshop,for de som lurer) Næringsinnholdet består av latter, kjærlighet, glede, humor og lykke.. hihi! Datoen er såklart bursdagen til Daniel, og ellers litt ulik dekor. Jeg elsker slike nusselige personlige detaljer!! Mini-melkekartongene printet jeg på hvit kartong, kuttet, brettet og limt (dobbeltsidig teip) Melkekartongene fylte jeg med cheerios til de aller minste i bursdagen. Ja, og noen fylte jeg med cocopuffs. Stas! Tilsvarende “melkekartonger” kan være UTROLIG søtt i helt annet design – til feks bordkort til barnedåp til gutt etc. I lyseblått og hvitt, med prikker, striper, monogram, prinsekrone, boblebil, vakre duse nyfødtfoto… Mange muligheter!! ♥

Jeg håper du får en MAGISK dag i dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

Bookmark the permalink.

4 Responses to Mini-Melkekartonger MikkeMus-stil!

 1. Julie says:

  Så søte! Gleder meg til å se kakebordet! :-) <3

 2. Så kuuule!!
  Du er utrolig flink altså:))

Leave a Reply

 • { vintage bryllupsbilde }

  { vintage bryllupsbilde }

  Nylig var jeg så heldig å få lov til å fotografere dette flotte brudeparet, SÅ gøy! Hjertelig tusen takk Linn Marie og Thomas, det var en ære ♥ Et herlig gjennomført bryllup, og bilen satte prikken...

  { tid med gullungene // ferie }

  { tid med gullungene // ferie }

  Jeg håper du har en fantastisk sommer! FOR et vidunderlig vær vi har, helt utrolig ♥ Småtassene våre har ferie ifra barnehagen nå, og drømmemannen jobber - så jeg koser meg med rolige dager sammen m...

  { designkake // golf // jakt // fiske }

  { designkake // golf // jakt // fiske }

  Da var det tid for resten av kaka! Som nevnt var jeg så heldig å få lov til å lage dessertbord til en 70årsfeiring, og da var det klart hovedkake måtte være noe litt utenom det vanlige. Selvfølgelig...

  { høstens byer // kurs // tonerosedesign }

  { høstens byer // kurs // tonerosedesign }

  Jeg håper du har en VIDUNDERLIG sommer! Nå begynner  høstens kurs å falle på plass, HER er høstens foreløpige kursoversikt. Kjempestas om DU har lyst til å være med! ♥ Obs, begrenset antall plasser...

  { modelering // marsipan }

  { modelering // marsipan }

  Nylig var jeg så heldig å få lov til å lage en designkake til et 70årslag - da var det selvfølgelig stas å kunne hente inn personlige detaljer i kaka! Her har jeg modelert jubilanten sittende med hu...