Bordkort Konfirmasjon

IMG_4734

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg er såvidt igang med litt redigering av bilder ifra Spania-turen med konfirmasjon, og dagens bilde blir av bordkortene jeg laget. Såklart mini-melkekartonger! hihi. Disse tar desverre himla lang tid å lage, men det er kjempegøy med noe litt annerledes ♥ Jeg har lagt ut mal til gratis nedlasting for de som har lyst til å lage tilsvarende selv, den finner du HER.  Husk å beregne god tid! Jeg lager designet i photoshop, og synes det er herlig å ha med et par bilder av konfirmanten. Ellers er det bare å dekorere slik man synes blir pent – og gjerne i tema med resten av konfirmasjonen såklart! Fargevalget for konfirmasjonen til Alexander var mintgrønn, dermed var det klart at bordkortene måtte lages mintgrønne ♥ Alexander har mange hobbyer, blant annet airsoft, dermed var det naturlig å ha med et bilde ifra spilling på bordkortene.

Flere bilder kommer etterhvert, stas om du har lyst til å titte innom igjen! Håper bildene kan være til inspirasjon til planlegging av konfirmasjon ♥ Her hos meg blir det både baking og kakepyntlaging i dag – ønsker deg en herlig dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

Bookmark the permalink.

2 Responses to Bordkort Konfirmasjon

 1. Bente says:

  Disse er så fine:) men med 60 til bords blir det mye jobb. Men tenker bruke dem til et mindre selskap :) kjempestilige. Du har sååå mye fint både av kaker og annet. Ha en nydelig dag.

Leave a Reply

 • { snackbrett // diy // superheltbursdag }

  { snackbrett // diy // superheltbursdag }

  I barnehagebursdagen til Lukas hadde vi ikke masse kaker, men jeg laget istand søte små "snackbrett" til alle barna - idèen fikk jeg etter at vi var Zotpiratene-show med gutta i sommer, der kunne ma...

  { øyeblikkbilder }

  { øyeblikkbilder }

  Jeg synes det er så koselig med øyeblikkbilder - mange kan bli litt "stive"/ukomfortable når man knipser "oppstilte" bilder -  og da er det så kos å bare forsøke å forevige litt bilder i en naturlig...

  { bordekking // superheltbursdag }

  { bordekking // superheltbursdag }

  Så hyggelig at flere har etterspurt bordekkinga i barnehagebursdagen - i dag kommer et lite bildedryss ♥ Som tidligere nevnt feiret vi på leikeplassen, og der stod det allerede klart to benksett ved...

  { superheltbursdag // hinderløyepe // bhgbursdag }

  { superheltbursdag // hinderløyepe // bhgbursdag }

  Da Lukas fylte fem år storkoste vi oss med superhelt-bursdagsfeiring, dette er et tema som absolutt anbefales om man vil ha tema på bursdagen. Supergøy! Gutta våre elsker alle superhelter om dagen, ...

  { planleggingsdag }

  { planleggingsdag }

  Koser meg med mine to små prinser i dag, planlggingsdag i barnehagen betyr koooooooos ♥ Så blir det heller litt jobbing i kveld når småtassene har slokna! Her er et bilde av Daniel fra i sommer, goo...