Bordkort Konfirmasjon

IMG_4734

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg er såvidt igang med litt redigering av bilder ifra Spania-turen med konfirmasjon, og dagens bilde blir av bordkortene jeg laget. Såklart mini-melkekartonger! hihi. Disse tar desverre himla lang tid å lage, men det er kjempegøy med noe litt annerledes ♥ Jeg har lagt ut mal til gratis nedlasting for de som har lyst til å lage tilsvarende selv, den finner du HER.  Husk å beregne god tid! Jeg lager designet i photoshop, og synes det er herlig å ha med et par bilder av konfirmanten. Ellers er det bare å dekorere slik man synes blir pent – og gjerne i tema med resten av konfirmasjonen såklart! Fargevalget for konfirmasjonen til Alexander var mintgrønn, dermed var det klart at bordkortene måtte lages mintgrønne ♥ Alexander har mange hobbyer, blant annet airsoft, dermed var det naturlig å ha med et bilde ifra spilling på bordkortene.

Flere bilder kommer etterhvert, stas om du har lyst til å titte innom igjen! Håper bildene kan være til inspirasjon til planlegging av konfirmasjon ♥ Her hos meg blir det både baking og kakepyntlaging i dag – ønsker deg en herlig dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

Bookmark the permalink.

2 Responses to Bordkort Konfirmasjon

 1. Bente says:

  Disse er så fine:) men med 60 til bords blir det mye jobb. Men tenker bruke dem til et mindre selskap :) kjempestilige. Du har sååå mye fint både av kaker og annet. Ha en nydelig dag.

Leave a Reply

 • { wohooo! }

  { wohooo! }

  Woop woop! I dag reiser jeg og mine to små stoltheter på ferie til tvillingsøstra mi - du kan tro vi gleder oss!! Da blir det bading hver eneste dag, hihi ♥ Det føles helt uvirkelig med en hel uke ...

  { ToneroseDesign // YouTube }

  { ToneroseDesign // YouTube }

  DA er ToneroseDesign på YouTube ♥ Foreløpig et par videoer, her og her ♥ ...

  { banner bryllupsbil // bryllupsfotografering }

  { banner bryllupsbil // bryllupsfotografering }

  Jeg må bare få vise dere enda et bilde av dette herlige paret og den flotte bilen - flinke Linn laget stilig banner til bilen selv! Hun har laget banneret av stoff, og stryket på ønsket bokstaver - ...

  { vintage bryllupsbilde }

  { vintage bryllupsbilde }

  Nylig var jeg så heldig å få lov til å fotografere dette flotte brudeparet, SÅ gøy! Hjertelig tusen takk Linn Marie og Thomas, det var en ære ♥ Et herlig gjennomført bryllup, og bilen satte prikken...

  { tid med gullungene // ferie }

  { tid med gullungene // ferie }

  Jeg håper du har en fantastisk sommer! FOR et vidunderlig vær vi har, helt utrolig ♥ Småtassene våre har ferie ifra barnehagen nå, og drømmemannen jobber - så jeg koser meg med rolige dager sammen m...