Bordkort Konfirmasjon

IMG_4734

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg er såvidt igang med litt redigering av bilder ifra Spania-turen med konfirmasjon, og dagens bilde blir av bordkortene jeg laget. Såklart mini-melkekartonger! hihi. Disse tar desverre himla lang tid å lage, men det er kjempegøy med noe litt annerledes ♥ Jeg har lagt ut mal til gratis nedlasting for de som har lyst til å lage tilsvarende selv, den finner du HER.  Husk å beregne god tid! Jeg lager designet i photoshop, og synes det er herlig å ha med et par bilder av konfirmanten. Ellers er det bare å dekorere slik man synes blir pent – og gjerne i tema med resten av konfirmasjonen såklart! Fargevalget for konfirmasjonen til Alexander var mintgrønn, dermed var det klart at bordkortene måtte lages mintgrønne ♥ Alexander har mange hobbyer, blant annet airsoft, dermed var det naturlig å ha med et bilde ifra spilling på bordkortene.

Flere bilder kommer etterhvert, stas om du har lyst til å titte innom igjen! Håper bildene kan være til inspirasjon til planlegging av konfirmasjon ♥ Her hos meg blir det både baking og kakepyntlaging i dag – ønsker deg en herlig dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

Bookmark the permalink.

2 Responses to Bordkort Konfirmasjon

 1. Bente says:

  Disse er så fine:) men med 60 til bords blir det mye jobb. Men tenker bruke dem til et mindre selskap :) kjempestilige. Du har sååå mye fint både av kaker og annet. Ha en nydelig dag.

Leave a Reply

 • { planleggingsdag }

  { planleggingsdag }

  Koser meg med mine to små prinser i dag, planlggingsdag i barnehagen betyr koooooooos ♥ Så blir det heller litt jobbing i kveld når småtassene har slokna! Her er et bilde av Daniel fra i sommer, goo...

  { konfirmasjonskake? }

  { konfirmasjonskake? }

  Jeg håper du har en FANTASTISK dag i dag ♥ Jeg koser meg med redigering av bryllupsbildene til vakreste Monica og Thomas om dagen - kjempestas, FOR et bryllup! Gleder meg til å kunne dele litt bilde...

  { enkle DIY kapper // masker // superheltbursdag }

  { enkle DIY kapper // masker // superheltbursdag }

  Da Lukas fylte 5år gjentok vi suksessen med å feire barnebursdagen på formiddagen en ukedag, vi har virkelig verdens beste barnehage! Store prinsen vår har begynt i ny avdeling, og de flotte lederne...

  { gratis nedlasting // superheltbursdag // minicupcakes // diy }

  { gratis nedlasting // superheltbursdag // minicupcakes // diy }

  Barnehagebursdagen var stor suksess! Vi er så heldige å ha småprinsene i en super barnehage ♥ I barnehagen vår er man velkommen til å invitere hele avdelingen hjem (evt et annet sted) på formiddagen...

  { smile }

  { smile }

  Jeg håper du har en HERLIG uke! Her hos oss går det i ett, men i helgen ser det ut til at det blir litt pc-tid på meg igjen, så til du som venter på svar på mail etc kommer det forhåpentlig da! Tuse...