Dåpskake med vimpler og bamse { Inspirert av invitasjonene }

IMG_8676

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet litt bilder av kaken hvor jeg viste kaketopperen i går. Hva syne du? Denne kaka er inspierert av invitasjonene til dåpen, på de var det nemlig en bamse med en ballong, og vimpelrekke! Fargene i selskapet var lyseblått og sølv/grått, dermed endret jeg fargene til å passe inn på kakebordet ♥ Dette var en herlig kake å lage, hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage den! Jeg synes det er stas å forsøke å gjøre kakene unike og personlige, dermed er det helt topp å få tilsendt nydelig inspirasjon som denne gangen! Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_8689

Kaketopperen har jeg laget av marsipan (som all annen pynt) – og denne modelerte jeg flere dager i forveien slik at den rakk å tørke/beholde fasongen sin av seg selv. På toppen av kaka plasserte jeg en sirkel av marsipan, dermed fikk jeg hentet inn litt mer lyseblått i kaka. Her har jeg preget mønster i marsipanen, ved å bruke en vakker pregematte ifra panduro – elsker denne! Etter at jeg oppdaget denne har jeg brukt den på MANGE av mine kaker – anbefales ♥

IMG_8675

Jeg snek også med en marsipanbaby på kaka, denne lager jeg ved å bruke en silikonform (se link under fanen “mine favoritter”) Babyen/Christoffer har også fått en nusselig lyseblå lue på seg, denne modelerer jeg på frihånd av marsipan. Liker så godt slike oversized luer på babyer, nusselig! ♥

IMG_8676

Vakre babystash-figurer laget jeg ved å bruke silikonform ifra first impression, samme med bokstavklossene (link under “mine favoritter”) Bamsen på toppen av kaka har forresten fått lyseblå marsipankrone på hodet, da det var prinsekroner på bordkort+servietter i barnedåpen. Nusselig!

Kjempekos at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – håper du får en HERLIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

Bookmark the permalink.

4 Responses to Dåpskake med vimpler og bamse { Inspirert av invitasjonene }

 1. Ane says:

  For noen nydelige kaker du lager:- ) Vi skal arrangere barnedåp 2 mars og ønsker svært gjerne en dåpskake som denne. Tar du i mot bestillinger?
  Mvh Ane

  • Tonerose says:

   Kjære Ane,

   Hjertelig tusen takk for så gode ord – stas at du liker det jeg lager! =)

   Det ville vært en ære å lage dåpskake til deg, men desverre har jeg ikke kapasitet til dette – jeg er helt fullbooket fremover. Det finnes en facebookside “kan du bake til meg” hvor det er mange kakedekoratører samlet, kanskje det kan være en ide å titte innom der og se om dere finner en kakedekoratør dere liker? =) Evt forklarer jeg hvordnan man bruker silikonformer til å lage skjønne små babyer, englevnger etv i boka mi, samt vakre (ikke altfor tidkrevende/avanserte) marsipanblomster – om du har lyst til å prøve deg selv! (kan evt bestille ferdig marsipankake fra baker´n, gjerne trukket med ekstra hvit marsipan – og dekorere den selv, men selvlaget pynt. VIlle garantert (!) imponert! Men, da skal man ha tid og lyst itl det selvfølgelig =) Jeg kommer til å holde mange kurs fremover, om det hadde vært moro til en senere anledning =)

   Kos dere med planelggingen av den store dagen! =)

   - Tone ♥

 2. Celine says:

  Hei
  Jeg har vært innom siden din og beundret dine nydelige kaker! Jeg skal arrangere barnedåp den 20.oktober og ønsker i den anledning en dåpskake ala noen av de du har avbildet. Holder du tilfeldigvis til i Oslo? Lager du kaker på bestilling? Mvh Celine

  • Tonerose says:

   Hei Celine,

   Hjertelig takk for det – kjempestas at du liker det jeg lager! =)

   Det ville vært en ære å lage dåpskake til deg, men desverre er jeg helt fullbooket utover høsten. Om du har lyst til å lage selv får du kjøpt supersøte silikonformer til å lage liten marsipanbaby etc hos feks festfabrikken =)

   Kos deg med dåpsplanlegging!

   - Tone ♥

Leave a Reply

 • { øyeblikkbilder }

  { øyeblikkbilder }

  Jeg synes det er så koselig med øyeblikkbilder - mange kan bli litt "stive"/ukomfortable når man knipser "oppstilte" bilder -  og da er det så kos å bare forsøke å forevige litt bilder i en naturlig...

  { bordekking // superheltbursdag }

  { bordekking // superheltbursdag }

  Så hyggelig at flere har etterspurt bordekkinga i barnehagebursdagen - i dag kommer et lite bildedryss ♥ Som tidligere nevnt feiret vi på leikeplassen, og der stod det allerede klart to benksett ved...

  { superheltbursdag // hinderløyepe // bhgbursdag }

  { superheltbursdag // hinderløyepe // bhgbursdag }

  Da Lukas fylte fem år storkoste vi oss med superhelt-bursdagsfeiring, dette er et tema som absolutt anbefales om man vil ha tema på bursdagen. Supergøy! Gutta våre elsker alle superhelter om dagen, ...

  { planleggingsdag }

  { planleggingsdag }

  Koser meg med mine to små prinser i dag, planlggingsdag i barnehagen betyr koooooooos ♥ Så blir det heller litt jobbing i kveld når småtassene har slokna! Her er et bilde av Daniel fra i sommer, goo...

  { konfirmasjonskake? }

  { konfirmasjonskake? }

  Jeg håper du har en FANTASTISK dag i dag ♥ Jeg koser meg med redigering av bryllupsbildene til vakreste Monica og Thomas om dagen - kjempestas, FOR et bryllup! Gleder meg til å kunne dele litt bilde...