ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Anbefales! STILIGE heksefingre-vaniljekjeks til Halloween // reblogging }

heksefingre halloween kjeks

I dag kommer min favoritt til Halloween – disse håper jeg å få laget i år igjen, de har blitt en tradisjon her hos oss! ♥ De er helt herlige, du kommer garantert til å imponere/skremme om du baker slike! Disse heksefingrene er “bare” vaniljekjeks som formes som en tynn pølse, klem deretter litt inn til smalere områder et par steder per pølse. Da får de fasongen til fingre. Deretter bruker jeg en teskje og lager små hakk der “leddene” er. I enden plasserer jeg en skoldet mandel i hver heksefinger – de er perfekte til dette! Ferdig “gamle” og småskumle negler! Lag fingrene tynnere enn du tror, de hever litt i ovnen! Jeg har også kostet mine heksefingrene med litt kakaopulver da de er ferdigstekt og avkjølte – creepy!!

 heksefingre oppskrift vaniljekjeks

ANBEFALES! ♥

…også smaker de deilig også! Oppskriften jeg bruker ligger ute på bloggen,  her. Om du evt ønsker å lese det opprinnelige innlegget mitt om disse heksefingrene (mer detaljert med mange bilder) finner du det her. Du finner også video av hvordan jeg lager disse, fra God Morgen Norge da jeg var invitert dit i forbindelse med forrige Halloween ♥ Du finner videoen HER.

Jeg håper dagen din blir HIMMELSK!!

Stor klem ♥

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger