ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Ansiktsmaling trinn-for-trinn Dinosaur / Slange }

Ansiktsmaling er alltid stas, enten det er til barnebursdag, Halloween – eller bare for å finne på noe gøy. Her i huset synes unga det er superstas =) Deler i dag en ny trinn-for-trinn ansiktsmaling fra boka vår JukseSupermamma =)

ansiktsmaling dinosaur slange trinn for trinn

Ansiktsmaling trinn-for-trinn Dinosaur / Slange

Først av alt; ikke stress med hvorvidt ansiktsmalingen blir akkurat slik du vil, unga kommer garantert til å ELSKE det selv om du kanskje ikke selv synes det ser perfekt ut =) Kos dere!

Bruk ansiktsmaling som du kjøper på hobbybutikk, lekebutikk, kostymebutikk eller lignende. Jeg har et “maleskrin” fra Panduro –  fungerer kjempefint! Da blander jeg med litt vann, som et vanlig maleskrin.

 

 

JukseSuperMamma ansiktsmaling dinosaur

DINOSAUR / MONSTER / SLANGE:

Start med å male med grønn ansiktsmaling (se bilder). Deretter maler du en linje med rødt, inni munnen. Bruk en smal pensel og mal detaljer av svart. Mal gult inni øyet, og deretter detaljer av hvitt – tenner osv. Husk å vente til resten av ansiktsmalingen er tørr før du begynner med det hvite – ellers er det vanskelig å unngå at det blander seg. Mal eventuelt en hals på hodet også om du ønsker det. Avslutt med sorte detaljer, inni øyet etc.

JukseSuperMamma ansiktsmaling trinn for trinn dinosaur

Have fun!

Stor klem ♥

// mer Halloween-inspirasjon finner du samlet HER

// flere trinn-for-trinn ansiktsmaling finner du HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0