ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Avkobling // Male abstrakt // DIY }

Hva gjør du for å koble av? ♥


Personlig synes jeg det ikke alltid er like enkelt å finne noe som gjør at jeg slapper skikkelig av, men om jeg er helt alene over litt lengre tid finner jeg gjerne frem litt malesaker og maler lerret abstrakt. Da lever jeg meg helt inn i det jeg driver med – og kobler skikkelig av!

Anbefales =)

Her er et par malerier jeg malte nå sist, gøy å prøve seg litt frem. Jeg bruker gjerne bare helt vanlige lerret fra Europris, og feks akrylmaling fra Søstrene Grene el, for de som lurer på det =)

Hva gjør du for å koble skikkelig av? Blir kjempeglad for tips! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre, koselig at du tittet innom her i dag =)

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0