ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Babyfotografering // Pappas slips }

God morgen!

Jeg håper dagen din blir NYDELIG ♥

I dag vil jeg dele et bilde jeg knipset av skjønne lille prinsen til min herlige venninne Maia – så nusselig!! Om du planlegger å knipse babybilder kan det være en god idè å finne frem litt props – det gjør gjerne bildene ekstra nusselige!!

IMG_5022 babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

Her hadde Maia funnet frem et slips før fotograferingen – og jammen var det en herlig historie bak det! Maia skriver historien på instagram:

“Baby-fabelaktig i pappas slips. Forøvrig slipset som hørte til uniformen hans den gang frk fabelaktig forelsket seg i sjefen sin *mimre*. Lite visste jeg den gang at sjefen jeg mislikte så sterkt skulle ende opp med å bli mitt livs kjærlighet og 7 år senere er kjærligheten kronet med vår elskede Felix ♥ “

baby fabelaktig  babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

HERLIG! ♥

…og du – hjertelig tusen takk for så gode ord søta, snille du!

Ønsker DEG en deilig dag!

I dag skal jeg avgårde og fotografere en annen vakker nyfødt liten prins – takknemlig!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0