ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ hvit og rosa babykake }

IMG_5976_rosa_hvit_babykake_barnedåp_kake_dåpskake

Dagens babykake storkoste jeg meg med å lage, kjempegøy å få så frie tøyler ♥ Vakre babyen er så heldig å ha tre skjønne storesøstre – dermed laget jeg nusselige små englejenter inni en plakett som jeg hang som et smykke fra den ene etasjen. Elsker personlige detaljer!

IMG_5986_rosa_hvit_babykake_barnedåp_kake_dåpskake

All pynt på denne kaka har jeg laget av marsipan, disse blomstene lager vi på Blomsterkurs2 – og du finner trinn-for-trinn beksrivelse i boka mi. (samt hvordan lage etasjekake, hvordan trekke kake med marsipan, diamantmønster rundt kaka osv) Kaka er trukket med ekstra hvit marsipan som jeg kjøper på Pals i Oslo. Den skjønne plakett-forma kommer ifra FestFabrikken, der finner du også form til å lage perfekte små babyer, bokstavklosser osv. (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) Mønsteret rundt den øverste kaka har jeg laget med royal icing, pisket eggehvitte og melis – iblandet rosa matfarge. De søte skoene er en form ifra FirstImpression, tror de har de hos feks Kakeboksen.no

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! ♥

Ønsker DEG en vidunderlig dag!

- tone3

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0