ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Behind the scenes // God morgen Norge // 17. Mai }

 

Så gøy at så mange har etterspurt blogginnlegg fra da jeg var med på GMN nå rett før 17.mai – det er det klart jeg kan lage!

Kjempekoselig!

Jeg håper alle hadde en HERLIG 17.mai – og koser seg med langhelg! =)
Hjertelig tusen takk for alle meldinger, mailer osv med bilder og fortellinger av hva dere har brukt av gratis print fra bloggen, oppskrifter og tips nå til 17. mai – det er så UTROLIG koselig å høre at det jeg deler faller i smak! =)
#takknemlig

De første gangen jeg var med på God morgen Norge pleide vi gjerne å dra innover til Oslo midt på natta, og vanligvis døgna jeg da i forkant fordi jeg selvsagt bare skulle ordne litt til – hele tiden… =)

Fantastiske Lise har vært med meg mange ganger, den dama er RÅ!! Det er alltid så gøy å være på farten med Lise, og ikke minst passer hun på slik at jeg feks ikke tusler inn i studio med lyserosa tøfler, som jeg prøvde meg på en av de første gangene.. Hvem reiser hjemmefra i tøfler, liksom?? haha, bra noen har kontrol! =)

Lise driver FestFabrikken om du ikke kjenner til henne fra før; de tilbyr ALT til festen! Alt fra stash til sukkerspinnmaskiner! =)

Ellers har jeg hatt med meg småtassene på sending et par ganger, en gang reiste jeg sammen med mannen min og gutta – og en annen gang sammen med tvillingsøstra mi og niesa mi – da var vi med på sendinga alle mann =) (JukseSuperMamma)

Jeg har alltid vært så heldig å ha med meg noen hver gang, jeg har alltid så HIMLA mye greier med meg – så det er veldig deilig med litt hjelp. Også er det jo utrolig mye morsommere å reise sammen med noen!! =) Her er et bilde fra en gang mamma´n min var med meg =)

De siste gangene har vi sovet i Oslo natta før, og det er jo så utrolig mye bedre! =) Denne gangen var jeg så heldig å reise innover sammen med mannen min, kjempekoselig!

…han var såklart ekstra fornøyd med at jeg har malt sekketralla mi rooooosa. Hihi!

Sant?? Jeg har bittelitt med meg for å si det mildt. Men, null stress når vi sover over like i nærheten og bare kan trille det hele ned til Aker Brygge tidlig neste morgen =)

Jeg hadde ikke vært i det nye studioet enda, så vi ruslet ned kvelden før og fant ut hvor det var. Så koste vi oss med middag på Aker Brygge =)

Det nye studioet var så fint! Jeg har sett det på tv tidligere såklart, men å være i studioet i forhold til studioet på Karl Johan var ganske stor forskjell – på Aker Brygge er det jo MASSE VINDUER!

Kjempedeilig =)

I studioet på Karl Johan var det ikke et eneste vindu noe sted, men det var superkoselig der også =) Alle som jobber med GMN er jo så ekstremt hyggelige – utrolig behagelig. Da er det lettere å slappe av, og man tenker ikke på at det er direkte-tv!

På plass før sendingen startet fredag morgen!

Jeg hadde som vanlig bittelitt (!) å pakke ut, så veldig deilig å klargjøre det i forkant slik at det ikke blir stress under sendingen =)

I det første innslaget viste jeg hvordan man enkelt kan lage supersøte små marsipanblomster, samt viste litt trykksaker til 17.mai-bordet (alt til dette bordet ligger til gratis print her på bloggen)

Jeg hadde ikke hilst på Desta tidligere, veldig koselig å treffe henne – kjempesøt og hyggelig! =)

Sissel Brustad fra MinMat.no var på besøk samme dagen som meg, og viste hvordan man kan lage allergivennlige kaker til 17.mai. Kjempekoselig å hilse på!

Jeg laget istand et enkelt bord til 17.mai som ALLE kan lage selv om de har lyst – utrolig koselig med så mange fine tilbakemeldinger! Hjertelig tusen takk ♥

Ble visst litt kaotisk med bildene i dette innlegget, men men =)

Her er et bilde ifra smink´n på morgenkvisten, Dyre i full sving =)


En ære å bli invitert tilbake igjen, kjempegøy!! =)

17.mai hadde jeg ikke vært med på tidligere – så det var selvsagt ekstra gøy!

Hyggelig at DU hadde lyst til å lese litt om hvordan GMN-turen var =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre!

Stor klem =)

 

// flere blogginnlegg fra tidligere GMN-besøk finner du HER

// bildedryss av dette dessertbordet finner du HER

LagreLagreLagreLagre

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0