ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{God morgen Norge TV2 // Halloween // behind the scenes // JukseSuperMamma }

IMG_1328

Nylig var jeg så heldig å bli invitert tilbake til God morgen Norge på TV2. En ære! Alltid så koselig å komme på besøk, alle er så positive og blide – en herlig start på dagen ♥

IMG_1243

Denne gangen var kjøkkenet opptatt, dermed fikk jeg møte Wenche! Herlig dame ♥

IMG_1217

Siden kjøkkenet var opptatt laget jeg et helt enkelt dessertbord / festbord i ekte JukseSuperMamma-stil, dette kan hvem som helst “slenge sammen” på noen timer. Perfekt!

IMG_1236

Tidligere har jeg vært så heldig at besteste Lise har vært med meg – men nå som hun har fått en liten baby, og jeg har flyttet hjem til bygda spurte jeg isteden mamma om hun hadde lyst til å være med. DET hadde hun! ♥

Koselig!

IMG_1216

Alle bildene er mobilbilder, mamma er fotografen  ♥


IMG_1305

Første gang jeg var med på GMN var det vakre Rita som var der – hun har vært i mammapermisjon men var tilbake nå. SÅ koselig! (hår & sminke)

IMG_1244

Jeg ble så glad da jeg oppdaget at Vår var i studio – hun er så herlig! Utrolig dyktig programleder, og bare helt nydelig. Kjempeflink til å få gjester til å føle seg avslappet, er oppriktig interessert og positiv. Helt fantastisk!


IMG_1259

Om du har lyst til å se skikkelige bilder av hele bordet, og mye nærbilder med forklaringer av hva alt er finner du dette HER.

IMG_1263

Signe har jo akkurat sluttet som programleder, men jammen var hun vikar akkurat denne dagen! Veldig hyggelig å treffe henne igjen også ♥

IMG_1268

Jeg og mamma reiste hjemmefra midt på natta (haha!) men i kjent stil klarte vi å bruke bort ganske mye ekstra tid for å finne frem – jeg er jo ikke akkurat den beste til å vise vei.. ehm, hihi. Og midt i Oslo er det jo alltid så mye omkjøringen/veiarbeid at det er ikke like enkelt å kjøre på gps´n. Men vi kom fram akkurat i passe tid til å rekke å rigge klart bordet.

IMG_1276

Flere av GMN-crewet har jeg truffet tidligere, og jammen husket mange meg igjen. Utrolig hyggelig!


IMG_1291
I pausene er det gjerne mye aktivitet, og i kjøkkenet er det gjerne alltid noen som smaker på det som lages. Herlig!


IMG_1306

Tusen takk for at jeg fikk lov til å komme tilbake, og utrolig stas at så mange så på! Jeg har fått mange (!) mailer og kommentarer i ettertid om at så mange ble inspirert til å lage mye av Halloween-søtsakene selv, utrolig stas!

IMG_1295

Litt klype-seg-i-armen øyeblikk når Vår Staude og GMN legger ut bilder og tagger meg på instagram… En ære!

IMG_1320


IMG_1351

Har du ikke sett innlegget, men har lyst til å se finner du dette på TV2 Sumo – obs, trenger abonnement. Tidligere har jeg lagt ut innlegg på bloggen, ser om jeg får til det denne gangen også ♥

IMG_1328

Hjertelig tusen takk for en strålende start på dagen til alle i GMN-crewet (og mamma!) – det var kjempekoselig!

Stor klem ♥

Har du lyst til å se video fra sendingen finner du innslagene HER

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0