ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ behind the scenes // JukseSuperMamma // Spania }

KL5A3682 behind the scenes

Jeg håper du har en STRÅLENDE lørdag! Her kommer et lite behind-the-scenes bilde ifra #JukseSuperMamma, her er det JEG som blir tatt bilde av – ik! Og er det noen som oppdager hva som har skjedd…?? hihi! (ja, sånn bortsett ifra at rommet er blitt TOTALT bomba av alt mulig rart i forbindelse med shoot´n?)

Plutselig er jeg høygravid igjen – ooooops!

Vi koser oss massevis med jobbing av boka, håper du også har en fantastisk lørdag! Jeg er så heldig å skulle være her i Spania fram til mandag – da drar jeg hjem tiiiidlig på morgenen, og direkte til kakekurs i FestFabrikken Eiker. Gleder meg masse til modeleringskurs jenter! (det er en ledig plass igjen, om DU har lyst til å slenge deg med ♥)

Happy lørdag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0