ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Bildedryss Kakebord/Stand Bryllupsmesse

KL5A3986_bryllup_kake_dessertbord_bryllupskake_romantisk

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens innlegg er et lite bildedryss av kakebordet/standen min på Bryllupsmessa på søndag, på vakre Grønsand Gjestegård. Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

KL5A4018_bryllup_kake_dessertbord_bryllupskake_romantisk

Jeg laget istand et litt rustikt/vintage kakebord denne gangen, forhåpentlig var det til inspirasjon for de vakre brudene som var på messa ♥ Kake trukket med vanlig marsipan, pynt/blonder i ekstra hvit marsipan. Blomster også laget i marsipan (husk å lage disse noen dager i forveien slik at de rekker å tørke i ønsket fasong.

KL5A4006_bryllup_kake_dessertbord_bryllupskake_romantisk

Søtt lite fat har jeg funnet på Fretex, beholderene er hermetikk-bokser, mais! Enkelt og rimelig – og søtt! ♥ Jeg har pyntet boksene med et enkelt lite blondebånd, og en vakker hjerteformet bling-spenne midt foran. (blondebåndet festet med dobbeltsidig teip bak)

KL5A4009_bryllup_kake_dessertbord_bryllupskake_romantisk

Cupcakes på kandelaber! Enkelt, og et naturlig blikkfang. Perfekt! hihi. Jeg elsker litt høyde på et kakebord, dermed synes jeg dette er et herlig alternativ til fat til cupcakes. Pyntet med litt perler, såklart! Kandelabre ifra PartyPlanner, vakre blonde-cupcakewrappere ifra FestFabrikken.

KL5A4013_bryllup_kake_dessertbord_bryllupskake_romantisk

Popcorn! Et av mine best tips til kakebord er å ha med noe salt, det er alltid suksess! Her har jeg plassert popcorn i søte kremmerhus ifra FestFabrikken – såklart med liten blondekant på toppen!

KL5A4015_bryllup_kake_dessertbord_bryllupskake_romantisk

Skjønne glassflasker – denne gangen fylt med saft (Fruktfest/champagnesaft) Søt liten blonde knyti på, med nusselig sløyfe. Enkelt, og kjempesøtt! Vakre papirsugerør i gull chevron ifra flotte FestFabrikken.

KL5A3988 copy

Standen min/jeg ble plassert på scenen (ik!) sammen med flotte FestFabrikken/PartyPlanner – her har de dekket bord med et utvalg av de herlige produktene de tilbyr ♥KL5A3986_bryllup_kake_dessertbord_bryllupskake_romantisk

Det var det hele for i dag! Håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥ Planen var egentlig å male “Nygift” med hvitt øverst på speilen bak kaka, men så langt kom jeg visst aldri.. haha! Rekker tydeligvis ikke alt selv om man jobber natta gjennom, hihi! Men kanskje et tips til bryllupet ditt? ♥

Ønsker deg en STRÅLENDE dag!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0