ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Bittesmå Marsipansko – utstikkersett

IMG_3434

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg har testet ut et  nytt utstikkersett ifra FestFabrikken, til disse bittesmå skoene. NUSSELIGE!! Disse kommer jeg nok til å bruke på flere av mine babykaker. Stas med litt nytt, så kan det bli litt variasjon på kakepynten. Jeg har også et større sett – dette, som jeg er spent på å teste – blir deilig å slippe å skjære etter mønster. Burde bli herlige til sko med snøring etc! Om du ønsker gratis nedlasting av mønster, har jeg lagt ut dette tidligere – dukkesko HER, og converse HER. Handler du hos FestFabrikken gir kode ToneroseDesign 5% rabatt.

Jeg håper DU har en strålende dag, kos at du tittet innom bloggen i dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger