ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ BLI MED PÅ KAKEKURS! }

Lyst til å lære å pynte kake?

Du trenger INGEN erfaring fra tidligere, og jeg lover deg at du lager en NYDELIG kake! =)

…og ikke minst en HERLIG dag sammen med andre kakeglade! ♥

kakekurs - lær å pynte kaker

Allerede på tirsdag drar jeg avgårde nedover til Kristiansand, da blir det kakekurs i regi av Balsam.

Jeg GLEDER meg!!!

Velkommen velkommen velkommen! =)

Jeg holder ulike kakekurs, dermed er det noe som passer for helt nybegynner og deg som er mer erfaren. Vi er få på hvert kurs, da blir vi lett kjent og det er mulig å følge opp alle godt. Vi storkoser oss alltid på kurs – jeg gleder meg masse til høstens kurs! Det er ikke så mange plasser, så om du har lyst til å være med på kurs i høst kan det være lurt å booke plass raskt. HER finner du oversikt over oppsatte kurs, samt mer informasjon.

Jeg er utrolig takknemlig for å få lov til å jobbe med dette, mange booker også inn private kurs for en venninnegjeng. Det er knallgøy!!! Hjertelig tusen takk til alle som har deltatt på kakekurs – jeg er utrolig takknemlig!

Kakekurs er SÅ moro, ikke minst synes jeg det er utrolig givende å se hvor stolte alle deltakerne blir av det de lager, helt herlig! Mange kommer på kurs og er overbevist om at de ikke kan NOE, skråsikre på at de ikke får til putemønster rundt kaka, lage marsipanblomster osv osv. Men det er det klart de får til, hihi! ♥ Man trenger jo bare å vite hvordan man skal gjøre det! =)

Lurer du på noe er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail! =) ToneroseDesign@gmail.com

Jeg har laget en liten videosnutt med bilder fra kakekurs, håper den vil falle i smak! (klikk på bildet over) HJERTELIG tusen takk for vidunderlige kurs jenter – jeg har storkost meg sammen med dere! Og ikke minst er jeg utrolig stolt over hvor utrolig mange flotte kaker som blir laget på kurs!! KNALLGØY!! En ære at så mange har vært med på kurs – hjertelig takk =)

Det er litt random hvilke bilder som er med i videoen, det er bilder fra kurs i FestFabrikkenFestFabrikken Event & UtleieCacasGåsbustuaAlbertines VerdenBalsamIDEA og Martines Landhandleri. Hjertelig tusen takk! ♥

Stas om vi sees på kurs i høst!

Stor klem =)

// flere bilder fra kakekurs finner du HER

kakekurs firkanta

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger