ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ bordekking // superheltbursdag }

KL5A4737_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Så hyggelig at flere har etterspurt bordekkinga i barnehagebursdagen – i dag kommer et lite bildedryss ♥ Som tidligere nevnt feiret vi på leikeplassen, og der stod det allerede klart to benksett ved siden av hverandre – perfekt! Deilig å kunne samle alle 27 små superheltene til lunchen ♥

 KL5A4804_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Som duk brukte jeg nervøs fløyel stoff som jeg har kjøpt på Jysk, bruker ofte dette til barnebursdager etc. Så utrolig lettvint å slippe stryking!

KL5A4786_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Siden vi ikke hadde feiringen hjemme fant jeg ut at det enkleste var å smøre matpakker til alle barna, det tok overraskende lang tid å lage de – men det var VELDIG deilig da vi dro for å rigge klart at vi ikke trengte tenke på maten. Doble brødskiver med smør, kalkunkjøtt, salat, gulost og agurk ♥ Jeg pakket inn i matpapir og festet sammen med batman-klistremerke (printet ut på klistreark fra Staples)

KL5A4806_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Under hver matpakke plasserte jeg servietter, disse spindelvev- (spiderman såklart!) – serviettene kjøpte jeg på IKEA for lenge siden, i forkant av Halloween faktisk!

KL5A4753_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Alle barna fikk hver sin juice, disse pimpet jeg med litt tegneserie – tenkte det kunne være litt gøy ♥ Det er batman-tegneserie, og denne gangen gjorde jeg det veldig enkelt i forhold til forrige gang – jeg bare printet tegneserien på klistreark, og klistret fast rundt kartongene! Forrige gang (tog-bursdagen til Daniel) printet og klippet jeg til egne juicekartonger av kartong, det er LITT av en jobb med kutting, bretting og liming, her var det gjort på 1-2-3 isteden! STOR forskjell ♥

KL5A4742_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Alle de små superheltene som kom i bursdagen fikk hver sin lille superhelt-legofigur, gutta mine har DILLA på lego om dagen – dermed tenkte jeg dette ville passe perfekt ♥ De passet også flott som pynt ♥ Det er jo så gøy at det finnes lego-varianter av ALT; blant superheltene var det Batman, Superman, Spiderman, Ironman, Captain America, Hulken, Wolverine og Tor med hammer´n.

KL5A4778_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Midt på bordet plasserte jeg oppkutta vannmelon, oppi disse festet jeg små skilt/tegneseriebobler – enkel og dekorativ pynt. Printet ut på hvit kartong, klippet rundt, og festet til grillpinner med litt teip!

KL5A4737_superhelt_bursdag_barnebursdag_bordekking

Det var det hele – håper dagens innlegg kan være til inspirasjon! ♥

happy day!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0