ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Brownies til jul – små juletrær på pinne! }

Lyst til å lage noe enkelt og søtt til jul? Da er disse små brownie-juletrærne midt i blinken!

brownies-jul-juletraer-diy-kl5a6408

Jeg lager ofte små brownie-bites, raskt og enkelt å lage – og ikke minst deilig! Nå som det nærmer seg jul tenkte jeg det kunne være gøy å lage en ny vri på de slik at de passer fint til jul, dermed ble det små juletrær! Dette er perfekt å ha med på juletrefest osv hvor man ofte blir bedt om å ha med et kakefat, bruker du ferdig-mix-pose er disse virkelig raske å lage =)

brownies-jul-juletraer-diy-kl5a6416

Jeg har ofte fryst slike browniepinner tidligere, det har fungert kjempefint! (fryser de i små plastbokser feks – de tiner raskt, lettvint og enkelt å finne frem om du får plutselig besøk =)

Brownies til jul – små juletrær på pinne

Jeg har stekt brownies i en liten langpanne, deretter kuttet jeg kaken i striper i ønsket størrelse (Høyden på juletreet) Deretter kuttet jeg skrå linjer til annenhver side for å kutte til små trekanter/juletrær. Raskt og lettvint, jeg la kaken på en fjøl og kuttet med en stor skarp kniv.

Løsn juletrærne fra hverandre og press inn en liten bit sugerør (klipp feks vanlig sugerør i 3 deler, evt 2). Man MÅ selvsagt ikke ha sugerørene – men jeg synes de er supersøte (!) og de gjør det så lettvint og enkelt å plukke med seg en pinne, ikke noe kliss =) Disse kule candy-cane sugerørene finner du hos FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

Deretter plasserte jeg brownie-juletrærne på et bakepapir, og sprøytet over med RI farget grønn. Jeg har brukt RI/Royal Icing som er pisket eggehvitte og melis – oppskrift finner du HER, evt kan du selvsagt bruke vanlig melismasse (vann+melis) eller feks smeltet hvit/brun sjokolade el. Siste finish´n var å drysse noen små “julekuler” over (strøssel/spiselige perler)

Ta-taaa! Supersøte og enkle julebrownies =)

Lager du en porsjon med RI er resten perfekt å bruke til å montere sammen pepperkakehus, pynte peperkakehus osv =)


brownies-jul-juletraer-diy-kl5a6418

Riktig god jul!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0