ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ bryllupsfotografering // photoshop // dramatisk }

KL5A5693 drama  bryllupsfotografering bryllup bryllupsbilde drømmebryllup

Jeg håper du har en HERLIG mandag og start på uka! ♥ Dagens bilde er av flotte Monica og Thomas, jeg var så heldig å få æren av å fotografere bryllupet deres i sommer. Når jeg redigerer bilder lagrer jeg selvsagt alle bildene som “vanlige”, men har jeg tid til det synes jeg det er utrolig gøy å overdrive litt redigeringen på enkelte bilder, slik som her – artig å skape en litt mer dramatisk effekt med de herlige skyene osv! Flere enn meg som ønsker seg flere timer i døgnet?? ♥

KL5A5693_1   bryllupsfotografering bryllup bryllupsbilde drømmebryllup

Ønsker deg en STRÅLENDE uke, håper den blir den beste på lenge!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0