ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ bryllupskake Anne-Marte // blonder // roser }

_bryllupskake_bryllup_kake_roser_blonder

Nylig var jeg så heldig å få lov til å lage bryllupskaken til vakre Anne-Marte og Preben, med vakre blonder og duse romantiske lilla roser ♥ Kaka er trukket med ekstra hvit masipan, all pynt laget i marsipan

KL5A2414_bryllupskake_bryllup_kake_roser_blonder

Jeg storkoste meg med å lage denne kaka – elsker blonder!

KL5A2438_bryllupskake_bryllup_kake_roser_blonder

Monogrammet er selvfølgelig med, alltid stas med personlige detaljer ♥ Her har jeg malt monogrammet på kaka, maler du på et tynt stykke marsipan som du deretter fester til kaka er det ingen krise om du bommer, da kan du bare male et nytt monogram som du fester isteden ♥

KL5A2429_bryllupskake_bryllup_kake_roser_blonder

Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka – en ære! ♥

Mange spør om kakefatene mine, jeg bruker gjerne drums – dvs ca 1cm tykke engangs-kakefat. Dette finner du hos feks FestFabrikken, eller feks Kakeboksen.no (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt begge steder) Jeg trekker de gjerne med marsipan, og dekorerer de slik at de matcher resten av kaka – her har jeg pyntet med blonder som ellers på kaka ♥ Rundt fatet avslutter jeg med å feste et silkebånd, dette kan du feste med feks dobbeltsidig teip eller limpistol. Kjempesøtt!

Ønsker deg en STRÅLENDE søndag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0