ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ bryllupskake // blonder // liljekonvall }

KL5A0953_bryllupskake_bryllup_kake_liljekonvall_blonder

For lenge siden kontaktet vakre Linn meg da de var igang med planleggingen av drømmebryllupet – jeg fikk æren av å lage bryllupskaka og fotografere det herlige paret! De pyntet med søteste liljekonvall i bryllupet, disse skjønne blomstene gikk igjen overalt – og dermed var det naturlig at de ønsket dette på bryllupskaka også. Jeg har aldri laget dette tidligere, og jeg liker vanligvis at alt er spiselig på kakene jeg lager – dermed har jeg minimal erfaring med blomster på streng. Linn ønsket gjerne dette uansett, og da var det klart jeg måtte prøve meg på det – en spennende utfordring! I bryllupet gikk også blonder igjen overalt (herlig!) – dermed var det naturlig å hente inn dette i kaka også.

KL5A0946_bryllupskake_bryllup_kake_liljekonvall_blonder

Vi mailet mye frem og tilbake, og det er bruden selv som har designet kaka. Herlig! Blondene er spiselige, dette lager jeg av en masse som minner om melismasse – smøres utover en silikonmatte med mønster, og tørkes enten natta over eller i ovnen noen minutter. Alltid stas å gjøre kaka så personlig som mulig! Kaka er trukket med ekstra hvit marsipan, all pynt annet enn liljekonvall er laget av marsipan (laget av sukkerpasta) Diktet gikk også igjen i bryllupet, fin detalj på kaka.

Hjertelig takk for at jeg fikk æren av å lage bryllupskaka deres! ♥

Ønsker DEG en vidunderlig dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0