ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Bryllupskake Mr&Mrs { Designet av bruden }

IMG_2112_bryllupskake_hvit_rosa_mr_mrs

Håper du har en HERLIG fredag ♥ Beklager lite aktivitet her inne, denne uka er en smule fullstappet og etterlater lite pc-tid. Neste uke blir roligere – beklager til dere som venter på svar på mail, gleder meg til å få en pc-dag snart! Her inne hos meg innså jeg plutselig at det var på høy tid med et kakeinnlegg! Det blir gjerne litt ulikt innhold her hos meg, håper det er greit ♥

Denne uka storkoser jeg meg med kakebord-ordnings, det er alltid like stas!

Dagens bilde er en bryllupskake jeg fikk æren av å designe til en NYDELIG brud! Det var LITT (hihi!) frem og tilbake rundt ønskene for denne kaka, og jeg hadde foreslått mye forskjellig og ulike design. Vakre bruden var litt usikker på hva de hadde lyst på, til slutt tegnet hun kaken hun til slutt så for seg! Deretter var det bare for meg å forsøke å sette tegningen ut i live, en kjempegøy utfordring! (klassisk design!) Siden det var litt frem og tilbake mtp designet var jeg litt spent da de kom for å hente kaka – de ble SÅ fornøyd! Phui! hihi.

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka søte herlige Marianne, kjempestas at den falt så i smak! ♥

(kaka er trukket med ekstra hvit marsipan, all pynt av marsipan med unntak av skiltet som bruden hadde selv)

Strålende fredag til deg!

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0