ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Bursdagskake – med MikkeMus i marsipan

IMG_2734_mikke_mus_marsipan

Velkommen til ToneroseDesign ♥  Vi hadde to runder med bursdagsfeiring til Daniel, og da var det klart jeg måtte lage ei bursdagskake til feiring nr to også! Denne laget jeg litt annerledes, jeg forsøkte å modelere en Mikke-figur i marsipan. Kaken trakk jeg med marsipan, og sprayet marsipanen svart med fargespray ifra pme (enkelt!) Den modelerte Mikke-figuren plasserte jeg på toppen av kaka, og ved siden av Mikke plasserte jeg noen små marsipanstjerner i rødt. Stjernene drysset jeg forresten spiselig rødt glitter på – herlig! hihi. (synes desverre lite på bildet) På toppen av kaka står det også DANIEL, og nederst rundt kaka et rødt marsipanbånd med mye mørkerødt glitter. That’s it! ‘Enkel’ kake til meg å være (minimalt med detaljer) – men sånn blir det når tiden ikke alltid helt strekker til ♥  Tar tid å modelere, og det er alltid gøy å prøve seg på nye figurer. Gutta synes det var VELDIG stas at Mikke satt på kaka, hihi!

Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper dagen din blir eventyrlig! ♥  Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0