ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Buskerud Storsenter // lørdag 18. April // ToneroseDesign // DIY // kake }

buskerud storsenter

På lørdag er jeg så heldig å være invitert tilbake til Buskerud Storsenter – jeg gleder meg!

Da kommer jeg til å vise trinn-for-trinn hvordan du kan lage denne skjønne kaka selv, en kake DU garantert får til! Jeg kommer selvsagt med mange tips underveis, samt tips og idèer til bordpynt og evt andre søtsaker. Du er hjertelig velkommen til å spørre om akkurat det du lurer på i forbindelse med en feiring du skal ordne istand – enten det er konfirmasjon, bryllup eller dåp, eller en enkel liten vennekveld. Jeg gleder jeg meg til å hjelpe / komme med idèer og forslag etter beste evne! Dette blir gøy ♥ Håper å treffe deg på senteret på lørdag!

Ønsker deg en NYDELIG dag ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0