ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Buskerud Storsenter Lørdag 6.Desember }

buskerud storsenter jul

God morgen! Jeg håper du koser deg med juleforberedelser, kan senke skuldrene og slippe stress ♥ Her hos oss koser vi oss med litt julepynting her hjemme, og i dag blir det forhåpentlig litt pepperkakebaking etter barnehagen. Alltid kos! Jeg ligger fint i rute med planleggingen av julegavene, mange er i hus allerede. Dermed blir det tid til julekos med barna istedenfor stressende shoppingrunder. Deilig! ♥ Det blir nok turer på senteret, men forhåpentligvis med senkede skuldre og god tid ♥ På lørdag er jeg så heldig å være invitert til BuskerudStorsenter – jeg gleder meg!! Da viser jeg deg hvordan du kan pynte søte cupcakes i julestil, pepperkaker osv. Kjempestas om DU vil titte innom! Jeg svarer selvsagt gjerne på spørsmål om kakedekorering generelt, og planlegger du dåp el er det bare å spørre om tips til alt fra hovedkake til dessertbord ♥

JEG GLEDER MEG!

buskerud storsenter jul

Jeg håper vi sees ♥

Bildene er hentet ifra senteravisa til BuskerudStorsenter – du finner den HER

Ønsker deg en NYDELIG dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0