ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Cookies til barnedåp, barselbesøk etc!

tips til barselbesøk
Tantebarnet mitt skal snart døpes, og jeg har kjøpt litt babyformer til småkakelaging. Oppskriften er til  typisk amerikanske cookies, og utstikkerne bruker man gjerne til babyshowers etc. Tenk så koselig å ha med seg en eske med slike om man skal i barselbesøk! ♥ Enten lyserosa, eller lyseblå… Eller mange pastellfarger, lime, lysegult, lyselilla…

kaker til barnedåp IMG_8665
Søsteren min har blått og hvitt, og prikker, i invitasjonene (og også på resten av planleggingen) – dermed tenkte jeg å prøve ut formene (og oppskrift…), og forsøke å dekorere de litt i stilen hun tenker seg. Det ble litt kjapt dette her, men jeg fikk iallefall prøvd! :o) Søte former kan man kjøpe i alle varianter, noen av de jeg har brukt er smekke, tåteflaske, sokker/sko, rangle, barnevogn, kors, body etc.
IMG_8745IMG_8734
Her om dagen da jeg kom hjem etter jordmortime stod det pakke fra Mester Grønn på døra – herlige mannen min overasket meg med langstilkede roser! Og nope, ingen jubileum, bursdag eller noe. Er jeg heldig eller! :o) Det er over ei uke siden, men tre av rosene er fortsatt så pene at jeg har snittet de og pyntet stuebordet med de.  
IMG_8735
Takk for kjempekoselige tilbakemeldinger på gardinene til stua som jeg skrev tekst på! Jeg “avslører” gjerne hvor jeg kjøpte stoff til de, det var på Stoff og Stil. Og til Mine-Blomster, når det gjelder sjokoladecosmos’n så overlever den desverre ikke vinteren her – men jeg har hørt det er mulig å ta den inn og overvintre den inne. Sånn som med feks pelargonia. Dvs sette den lyst og kjølig, og vanne den minimalt. De er kjempeflotte, håper du får det til! :o) 
Nå har lille engelen vår sovnet, så jeg burde vel snurre meg rundt og få fortsatt med adventskalenderen hans. Kjempekoselig at du tittet innom bloggen min!
5 Comments
  • Linda on October 20, 2010

    Å så nydelige kaker:) Ei venninne har termin til våren, da skal jeg jammen prøve meg:) Hvor får man tak i disse formene da? Ja dine bakeferdigheter er jo helt fantastiske:) Klem

  • Jorid ♥ Noe på Hjertet on October 20, 2010

    Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til http://www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står ‘legg til via nettadresse’ 🙂 Da kommer siste poster opp!

    Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet 🙂

    Klem Jorid – Noe på Hjertet

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0