ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Cupcake med en søt vri til 17 Mai // DIY }

17-mai-muffins_thumb21

 I dag blir det litt reblogging – tenkte kanskje disse kunne være søte til nye lesere, kanskje planlegger du lage cupcakes til 17. Mai? Disse har bokstavelig talt en søt vri! ♥ Jeg og gutta bakte vaniljecupcakes, plasserte friske bringebær på toppen – og sprøytet på litt pisket kremfløte iblandet litt melis. Mmmm! ♥ Jeg “malte” med en liten pensel et par striper på innsiden av sprøyteposen, en stripe med rød konditorfarge og en stripe med blå konditorfarge (starter nederst ved tip’’n, og maler en rett linje oppover). Jeg bruker pastafarge, feks ifra Wilton. Deretter smatt jeg kremen i sprøyteposen, og sprøytet en swirl på hver cupcake. Jeg brukte her wilton 1M tipp. ♥ Hva synes du?

Jeg håper du får en HERLIG dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger