ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Cupcake Wrappere / ‘Muffinskopper’ – ToneroseDesign i BoligDrøm ♥

bolig drøm tonerosedesign

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag jeg dele noe jeg synes var supergøy med dere! hihi. I siste utgave av Bolig Drøm har de et scrappebilag – og der er noen av mine cupcakewrappere+skilt med! Kjempegøy!! ♥ Om du ønsker å laste ned disse/lese hvordan du kan går frem for å lage slike selv kan du klikke her. Jeg har også laget mange andre wrappere også, som jeg har lagt ut til gratis nedlasing – vær så god! ♥ Disse finner du her!

Jeg håper dagen din blir VIDUNDERLIG!! På meg blir det enda mer kakepyntlaging, og forhåpentlig tid til å få svart på litt mailer og kommentarer etterhvert..! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger