ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ CupcakeSkilt til barnehagen – kjempepopulært! Gratis nedlasting }

Hvor blir dagene av?? Flere som har det sånn nå på sommeren? Håper du nyter NYDELIGE dager, og at du har mulighet til å slappe av og kose deg innimellom alt som skal gjøres ♥ Her går det i bokskriving og familietid om hverandre, samt alt mulig annet selvsagt! Vi er så heldige å ha gutta i en ENESTÅENDE barnehage – og før de eldste slutter i barnehagen og skal begynne på skolen, får de lov til å overnatte i barnehagen. Dette er noe Lukas så fram til LENGE! hihi, herlig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg kom for å hente han i barnehagen dagen før overnattingen kommenterte en av de ansatte at Lukas hadde fortalt at han skulle ha med seg cupackes – men det hadde selvsagt ikke Lukas fortalt til meg! haha, hjelpes! Vi kunne selvsagt bakt cupcakes den kvelden, men da var det sommeravslutning i barnehagen så da var det ingen tid til det. Snakker om, lille knotten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dermed bakte vi cupcakes tidlig på morgenen før barnehagen dagen etterpå,  heldigvis hadde vi liggende cupcakeformer fra FestFabrikken.  Jeg laget istand noen skilt som pynt til cupcakene – og etter barnehagetid, før overnattingen pyntet Lukas de. Han ELSKET skiltene – og gledet seg stort til å dele ut til de andre barna. Koselig!

CupcakeSkilt Ninjago Prinsesser

Dermed tenkte jeg det kunne være fint å dele skiltene jeg laget istand, i tilfelle DU har lyst til enkel pynt til cupcakes! Disse egner seg kjempefint til barnebursdag også, og består av bilder av prinsesser og Ninjago. Print ut på hvit kartong, og om du ønsker sånn bølgete kant som vi har rundt våre presser du de ut med en 2inch scallop punch (hobbybutikk) – ellers kan dere bare klippe rundt de. Festes til tannpirker med teip.

Have fun!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0