ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Dåpsbilde ♥

Dåpsbilde barnedåp takkekort
Velkommen til ToneroseDesign! Jeg håper du har en NYDELIG søndag!! Kjempestas at du tar deg tid til å titte innom bloggen min ♥ I dag vil jeg dele et bilde av nydelige lille nevøen min – er han ikke bare helskjønn?? Nå har herlige søsteren min sendt ut vakre takkekort – og jeg har fått lov til å dele bilder av takkekortet her inne – om det er noen som har lyst til å se? De vakre invitasjonene til barnedåpen finner du HER (andre innlegg fra dåpen HER) Dette bildet over knipset jeg under forberedelsene til dåpen, midt mellom to kakedekoreringsprosjekt. Det var da klart vi hadde tid til en liten photoshoot! hihi, i kjent stil!! Alle tok pause fra det de holdt på med og var med – dere skulle sett oss! hihi. I morgen tenkte jeg å forklare litt om hvordan jeg tok bildene, titt tilbake da om du vil knipse slike bilder selv!

// inspirasjon til boble-bil selskap finner du HER – mye bilder og idèer!

Jeg håper du får en HIMMELSK dag! ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

6 Comments
 • Tonerose on June 18, 2012

  Hei Linda,

  Hjertelig takk for det! Mhmm, synes han er SÅ søt!! 🙂

  Tusen takk for det, jeg håper du også hadde en herlig dag! 🙂

  Stor klem!

 • Tonerose on June 18, 2012

  Hei Jane,

  Hjertelig takk for det! Ja, er han ikke bare SÅ søt?? 🙂

  Håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Linda on June 17, 2012

  Fantastisk bilde av vakker liten prins:)

  Ha en flott søndag:)

  Klem Linda

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0