ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Deilige hjemmebakte kanelsnurrknuter ♥

kanelknuter2
Velkommen! Bursdagselskapet i går var en stor suksess, og vi koste oss massevis!! Vi ble tre færre enn planlagt – minste lille nevøen min meldte nemlig sin ankomst en stund før termin! Verdens beste søster (jeg er så heldig å ha TO av de!!) fødte en skjønn liten prins!! Og vi har allerede fått lov å hilse på nyyyyydelige lille gutten sammen med familien i går kveld! ♥  Velkommen inn i familien herlige Julian!! ♥ Kjempestolt av deg Vivian!!

 IMG_7833
Men, over til dagens innlegg.. Jeg lover at det kommer masse bilder fra bursdagen etterhvert – men vi har huset fullt (jippi!!) og koser oss masse, og er dermed opptatt en god stund fremover. Men etterhvert kommer det så masse bilder fra selskapet at du blir lei tipper jeg! hihi. Til bursdagselskapet bakte jeg og gutta kanelknuter, og i dag kommer litt bilder av de! Disse var jeg så heldig å få smake en gang vi var på besøk hos herlige søstra mi, svigerinna hennes hadde da med disse himmelske kanelknutene. Jeg har alltid pleid å bake kanelsnurrer ifra ferdigmix, og har vært VELDIG fornøyd med det. (de blir GODE!) Men jeg måtte jo nesten prøve meg på disse, da vi var så heldige å få oppskriften!
IMG_7817
Det er jo litt ekstra stas å ha bakt de fra scratch, selv om jeg ofte gjerne bruker ferdigmixer! ♥
IMG_7796
Dette er en morsom måte å lage kanelsnurrene litt annerledes på, jeg synes de ser enda mer fristende ut når man “knyter” de på denne måten!
IMG_7830
…og best av alt; det er veldig enkelt å knyte de slik!
IMG_7805
Noen av de laget jeg i mini-utgave, jeg tenke det var gøy å teste ut – tenk så søtt i en liten glasskrukke på et dessertbord!
IMG_7811
Jeg synes de ble supersøte ♥ M-m-mmmm!
IMG_7813
I morgen vil jeg dele oppskriften med dere, og fremgangsmåten trinn-for-trinn hvordan du knyter.
IMG_7825
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, det setter jeg stor pris på! ♥
Jeg håper du får en HIMMELSK mandag!!
Stor klem fra meg!

8 Comments
 • Tonerose on November 8, 2011

  Hei Furulunden,

  Så bra at du synes det! Jepp, fremgangsmåten kommer i dag! :o)

  Ønsker deg en SUPER tirsdag!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 8, 2011

  Hei Alice,

  Søta! :o) Mhmm, det er GODT ja!! Overraskende enkelt å knyte de på denne måten, fremgangsmåten kommer i dag! Enjoy!

  Ønsker deg en herlig uke!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 8, 2011

  Hjertelig takk Kari, han er SÅ supersøt!! ♥

  Mhmm, ikke sant? hihi!!

  Tusen tusen takk, og i like måte!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 8, 2011

  Hihi, så søt du er Line!! Ja, kanelknuter er deeeeeilig!! Det er en STORfavoritt her hjemme! :o)

  I dag kommer fremgangsmåten!

  Stor klem!

 • Roka Design on November 7, 2011

  Gratulerer med ny nevø Tone:)
  Så stas da:):)

  Kanelboller er best av alle boller det:)

  Ha en deilig uke hos deg Tone:)

  Stor klem fra Kari

 • Har en drøm... on November 7, 2011

  Nam, nå fikk jeg lyst på kanelboller!!
  Og jeg gleder meg til fremgangsmåten, er så fine de knutene;)

  Klem Line

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger