ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ politi // kake // modelering }

KL5A8438_politi_kake_marsipan_policecake

Happy day!

Dagens kake er en kake jeg var så heldig å få lage tidligere i vinter, denne var en overaskelseskake til ei herlig dame som skulle skifte stilling og begynne i politiet. Kollegaene overasket henne siste jobbedagen! Dette var en kake mannen min hadde med på jobb – så han har faktisk vært med å lage den! Jeg hadde bittebittebittelitt annet å henge fingra i den uka, men det var klart jeg ikke kunne si nei da han spurte – dermed laget han fyllet til kaka – OG smurte den opp. Herlig! Fantastisk koselig å jobbe i sammen, og bittelitt greit at han ser hvorfor jeg bruker så innmari mange timer på kakene mine, det tar tiiiid  – hihi. ♥ Selve kaka er sjokoladekake med nougat og peanøttkrem. Trukket med ekstra hvit marsipan, all pynt laget av marsipan. KL5A8441_politi_kake_marsipan_policecakeDet har vært en del etterspørsel etter jentemodeleringskurs, nå har jeg satt opp kurs både i Drammen/Mjøndalen og i Kongsberg. Stas om DU har lyst til å være med! Obs begrenset antall plasser. Du finner komplett kursoversikt HER. Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail ToneroseDesign@gmail.com

Håper dagens kake kan være til inspirasjon ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0