ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Dessert i glass – perfekt til enhver anledning }

IMG_4880 dessert i glass
Jeg er som kjent LITT glad i å pynte istand dessertbord – og hva er vel søtere og mer lettvint enn å lage dessert i glass? Selv har jeg brukt slike babymatglass som disse ved mange andledninger, de passer perfekt! Egner seg til alt ifra sjokolademousse til gelè ♥

IMG_4866
Selv synes jeg det er både utrolig søtt, samt kjempepraktisk å bruke slike små porsjonsglass – fester du en liten skje på glasset er desserten også allerede klar til å spises! Hva med å servere gele i slike glass til neste barnebursdag? Kanskje med barnas navn eller bilder på? Eller følge temaet på bursdagen – og feste et tog, bil, prinsesse el utenpå glasset. Disse kan enkelt dekoreres etter ønske, eller la de være gjennomsiktige! Selv synes jeg det passer til ALLE anlendinger, like nydelig i en barnedåp som i et bryllup ♥
IMG_4868
Jeg bruker gjerne babymiddags-glass til dette formålet, jeg synes de har helt perfekt størrelse. Men du kan såklart bruke akkurat de glassene du selv vil. Her har jeg fylt glassene med daim-sjokolademousse, og knyttet et lyserosa silkebånd rundt toppen av glasset.
IMG_4869
Glassene laget jeg til Valentines Dag, og designet da noen passende merkelapper i photoshop. Punchet lappene med en 2inch scallop punch, og festet de til glassene med dobbeltsidig teip.
IMG_4871
Jeg har brukt små sølvteskjeer som jeg festet til hvert glass, men du kan fint bruke søte plastskjeer i passende farge – alt etter type selskap. (Er det vanskelig å få skjeene til å “sitte” på glasset kan du feste bittelitt dobbeltsidig teip på baksiden av enden på teskjeen) Fordelen med dessert i glass er at du kan gjøre klar glassene på forhånd, både med merkelapper, bånd og skjeer. Så er det bare å lage desserten, hvorav mye kan lages dagen før – helle det oppi glassene, og de er klare. Perfekt!
IMG_4880 komp
Hva med en sjokolademousse og litt sjokolademelk? ♥ NAM!
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥ Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min, jeg håper du får en vidunderlig dag!!
Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0