ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ dessertbord // Innovasjon Norge // BILDEDRYSS }

KL5A9032 kopier

Den siste tiden har virkelig forsvunnet helt – jeg kom plutselig på at jeg jo ikke har blogget bildedryss ifra dessertbordet jeg var så heldig å få lov til å ordne istand til Innovasjon Norge Telemark! Hele lokalet var dekorert med grønne lys – så bildene er virkelig ikke så fine, utrolig kult med grønt lys i lokalet i Innovasjon Norge -stil!

KL5A9035 kopier2

Dessertbordet designet jeg i fargene hvitt og grønt – fargene til Innovasjon Norge, selvsagt ♥

KL5A9034 kopier

Etikettene designet jeg i stilen til logoen deres, alltid stas å gjøre det så personlig som mulig ♥ Det samme med popcornboksene/chipsbegrene – de grønne sirklene ifra logoen!

KL5A9036 kopier

Nam!! Konfektkake i søte små glass, pyntet med smelta hvit sjokolade farga grønn, og søte små blomster laget av grønn marsipan.

KL5A9038 kopier

Nusselige mini-cupcakes, med personlige cupcakewrappere! Jeg er veldig glad i småååå søtsaker på dessertbordet, da er det mye enklere å plukke med seg masse slik at man får smakt på alt – så kan man heller forsyne seg flere ganger av det man syntes er aller best!

KL5A9039 kopier

Franske makroner farget grønne, med nougatfyll ♥

KL5A9040 kopier

Pikkekyss – selvsagt runde grønne sirkler!

KL5A9041 kopier

Her er fargene heeeeeelt feil pga den grønne lysettingen, men det er altså cupcaked i sølvfargede cupcakeformer fra FestFabrikken – pyntet med store fantasiblomster laget av marsipan. Disse er grønne med glitrende sølv brosje-senter ♥

KL5A9042 kopier

Grønn gelè og vaniljesaus i herlige små beger.

KL5A9043 kopier

På dette dessertbordet brukte jeg mine stooooore glasskrukker (de som jeg kjøpte hos tvillingsøstra mi/i Spania) – fylt med popcorn m/sjokoladedryss (hvit smelta sjokolade farget grønn) Jeg er veldig glad i høyde på dessertbordene mine, så store krukker osv passer helt perfekt!

KL5A9045 kopier

Oreos dyppet i sjokolade (grønn) – synes dette passet perfekt i InnovasjonNorge-stilen!

KL5A9046 kopier

Beklager virkelig kvaliteten på bildene i dette innlegget – men det var desverre forholdsvis mørkt OG alt lyset var ordnet så det skulle være grønt.. Men her er det altså kremmerhus i mange ulike grønnfarger (synes virkelig ikke) – fylt med french fries! Jeg har plassert de i nydeligste fatet/beholderen ifra ™ Design.

KL5A9047 kopier

Sjokoladepudding og vaniljesaus i grønne pappkopper fra FestFabrikken

(kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

KL5A9050 kopier

Mandelkjernepudding i grønne og hvite stripete cupcakeformer fra FestFabrikken. Pyntet med små InnovasjonNorge10år-skilt ♥

KL5A9052 kopier

Jeg har brukt mange små hvite fat ifra PartyPlanner – jeg er veldig glad i symmetri på dessertbordene mine, dermed passet dette perfekt. for å tilføre mer grønnfarge har jeg pyntet de med grønn kartong under.

KL5A9060 kopier

Herlige oversized martiniglass ifra ParyPlanner (utleie) – disse fylte jeg med knall grønn epler og druer! Deilig med litt frukt på dessertbordet også, selvsagt i rett fargeskala, hihi!

KL5A9061 kopier

Innovasjon Norge hadde pyntet lokalet med 10årsjubileum sirkler – perfekt bak dessertbordet!

KL5A9062 kopier

Brownies på pinne, dekket med et tynt lag marsipan farget grønn. Søte grønne sugerør/pinner fra FestFabrikken (igjen, beklager de crazy fargene/bildene!)

KL5A9035 kopier2

Det var virkelig en ære å få lov til å designe og rigge dette dessertbordet – hjertelig tusen hjertelig takk til Innovasjon Norge Telemark!

FestFabrikken var også tilstede, de rigget klart lokalet med massssse lekre ballongbuketter – LOVE IT!

Ønsker deg en vidunderlig dag ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0