ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ DIY // juicebokser // cowboybursdag // gratis nedlasting }

KL5A1694_cowboy_bursdag_juicekartong

På fredag var vi så heldige å ha hele avdeligen fra barnhagen på besøk, da var det bursdagsfeiring i hagen ♥  Lille store 4-åringen vår syntes selvsagt det var VELDIG stas! Storebror (5år) var hjemme ifra barnehagen og hjalp meg med forberedelsene til Daniel og hele gjengen kom litt senere. Da dekket vi et bursdagsbord i cowboy-stil! Jeg hadde kjøpt inn små juicekartonger til alle barna, dette har jeg gjort tidligere også – synes det var vært så greit. (jeg kjøpte 3pk Jippi eplejuice på Meny) Selvsagt synes jeg det er stas å pimpe de litt, her har jeg printet ut en juicekartongwrap (jeg designet wrapperen i photoshop) på klistreark, dermed er det veldig raskt & enkelt å feste wrapperen til kartongen. Jeg printet ut wrappere med bilde av Daniel på, men jeg har nå endret layout´n slik at det ble en hvit boks der bildene mine var – dermed kan du enten legge inn egne bilder, legge på tekst, eller få barna til å tegne el. (for å få hull til sugerører har jeg brukt en grillpinne for å stikke hull gjennom papiret når juiceboksen er klar, husk å tenke over hvilken side sugerør-åpningen er på… hihi, jeg snakker selvsagt IKKE av erfaring!)

cowboy juicebokser printes på klistreark ToneroseDesign

Klikk på bildet over, da kommer du til høyere oppløsning av bilde. Last ned og print ut på klistreark (jeg har brukt a4 klistreark ifra staples)

Enjoy! ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0