ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ DIY // skilt // cowboybursdag }

KL5A1686 copy komp

Jeg håper du har en DEILIG dag! Her går det i ett om dagen – all ledig tid går med til boka (JukseSuperMamma) – veldig spennende ♥ På fredag blir det kakekurs igjen – jeg gleder meg! Da er det duket for basickurs, dette er et utrolig givende kurs da flesteparten aldri har trukket en kake med marsipan tidligere – og lager DE lekre kakene!! Gleder meg ♥

KL5A1786 copy komp

Tiden har helt forsvunnet – så jeg har helt glemt å dele bilder ifra cowboybursdagen til store lille bursdagsbarnet vårt! Her kommer et par bilder fra barnehagebursdagen – jeg laget istand noen eeeeenkle skilt til selskapet, disse er laget på 1-2-3! Jeg har brukt planker vi har hatt liggende ute, dermed får det den rette “slitne” look´n – helt perfekt! Så har jeg saget de skrått til pil i enden, og skrevet på med tusj (kan evt droppe å sage til pilene om man vil ha en enklere variant) SÅ enkelt, og så effektfult! Anbefales ♥

Ønsker deg en DEILIG dag! ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0