ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Elefant-trykksaker til barnedåp, såklart! hihi.

trykksaker barnedåp baby elefant lyseblå

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Husker du at jeg viste bilder av en nusselig marsipan elefant-cupcake-stativ-topper med bittelille ballongen? Og en elegant 2etg dåpskake med elfant på den spiselige ramma? Til samme dåpen laget jeg også littegrann trykksaker – og her er noe av det! (bilder knipset med mobilen) Såklart med nusselige lille elefanten ifra invitasjonene!! Kjempegøy med gjennomførte detaljer – mamma’n til lille William ordnet istand en NYDELIG barnedåp! ♥ Håper innleggene kan være til inspirasjon til andre som planlegger barnedåp eller navnefest ♥

Jeg håper dagen din blir strålende, det vet jeg min vil bli!

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0