ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Emoji-party // Invitasjoner // Gratis print }

Som tidligere nevnt koste vi oss med fullt hus på lørdag, dermed tenkte jeg det var på sin plass å dele invitasjonene! =) Og dele designet som gratis print, i tilfelle DU har lyst til å invitere til tilsvarende party =) Temaet for selskapet var emoji – et gøyalt tema som kan tilpasses etter ønske.

Og ikke minst et tema som passer for veldig mange aldre! =)

Jeg designet invitasjonene i photoshop, og designet de i samme stil som jeg laget trykksakene til bursdagen ellers =) Siden temaet var emoji´er tenkte jeg det kunne være gøy å lage invitasjonene som meldinger med mange emojier i!

Jeg legger ved et par ulike varianter, da kan du velge den du synes det er enklest å fylle inn egen tekst i =) Klikk på ønsket bilde over, da popper bildet opp i større størrelse (mulig du må klikke 2 ganger) Da blir bildet større og egner seg fint for utskrift. Jeg skrev ut invitasjonene våre i størrelse 10x15cm (4stk på ett a4-ark) – men jeg lagret de litt større i tilfelle du ønsker de i A5 størrelse. Jeg printet ut de ferdige invitasjonene på glossy fotopapir, men her velger du selvsagt det du måtte ønske =)

Håper invitasjonene faller i smak; enjoy!

Stor klem =)

// Alle innlegg fra emoji-bursdag vil etterhvert bli samlet HER

// masse tips til barnebursdag finner du samlet HER, eller sortert under ulike temaer/kategorier i fanen “barnebursdag” øverst på siden =)

// masse gratis print samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0