ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ en magisk førjulstid }

SLIDE nissebaby copy copyOjojojoj, da er det jammen første søndag i advent allerede! Skal si dagene forsvinner raskt for tiden ♥ Jeg håper du har mulighet til forholdsvis rolige dager fremover – og kan kose deg med litt juleforberedelser og slippe julestress! Selv er jeg godt igang med julegavene, og gleder meg til å kunne sitte med litt hobbyprosjekt fremover, både med og uten småtassene. Det blir i år, som alle andre år, hjemmelagede juletreanheng og julekort – gleder meg til å komme igang! Jeg lurer litt på å bestille julekort på nett i år, vanligvis pleier jeg å scrappe disse – men det er dette med tiden da.. Noen som har gode tips å komme med? Uansett gleder jeg meg til å fotografere småtassene og kose meg med litt redigering etterpå ♥

I dag er jeg så heldig at jeg skal avgårde til Moss og holde Etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster hos skjønneste Therese / Sukkerdrøm – jeg gleder meg!! ♥ Når jeg kommer hjem/i kveld/natt blir det innspurt på julekalenderen – småtassene gleder seg VELDIG til 1.desember i morgen ♥ Det er så herlig med positiviteten og gleden til barn – utrolig takknemlig for at vi har to blide herlige gutter ♥ Julen er virkelig en fantstisk tid – gleder meg til juleverksted, pepperkakebaking, julestrømper, julefilm, turer til skøytebanen, julekalender, julelesing, fuglematlaging, julegave-verksted, julekortlaging, familiebesøk osv osv osv…

Jeg ønsker deg en magisk førjulstid – måtte den bli  fylt av glede, latter, og masse masse kjærlighet ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0