{ en magisk førjulstid }

SLIDE nissebaby copy copy

Bildedryss fra mandagens event kommer snart på bloggen, sliter bittelitt med en mac som tydeligvis også trenger en pause, hjelpes! Men, det kommer snart – jeg lover!

Her hos meg har den siste tiden vært i overkant fullstapped – dermed kom det som et sjokk på meg da det plutselig snødde ute for en stund tilbake. Det var som om jeg innså at jeg levde i en egen liten boble – og på utsiden fortsatte verden på en måte…! HELT snodig! Må ærlig innrømme at SÅ brått har aldri vinteren kommet før for meg – og nå var vi jo langt utti November. Snakker om!

Men, selvsagt veldig stas med vinter og snø altså – gleder meg til det kommer mer og det blir mulig å leke ute i snøen sammen med småtassene ♥ Nå som vi har flyttet har vi fått mer uteplass også, så vi gleder oss til å kunne ake osv osv. Kjempegøy! Siden det bokstavelig talt har gått i ett døgnet rundt med bok, innspurt på bok, forberedelser til lanseringsevent, huset fullt av fantastiske premier til goodiebags og ballongslipp er det fullstendig kaos her hos meg. Må ærlig innrømme at det er litt ekstremsport alt som har foregått her de siste par månedene. Men men – det tar nok litt tid å lande ja! hihi. Men, man kommer jo alltid i mål ♥ I første runde gleder jeg meg til å “finne igjen huset” – det blir deilig. Tenk å kunne flytte skikkelig inn, pynte litt ute med lys til jul osv osv osv. Litt surrealistisk å tenke på alt som har skjedd de siste par månedene… Det er ikke lite! ♥

Tenk at vi allerede er utti Desember! SOM tiden flyr ♥ Gleder meg til å pynte til jul sammen med småtassene etterhvert – nå som gutta har fått egne rom har de SÅ lyst på et eget lite juletre på rommet sitt. Jeg håper du har mulighet til forholdsvis rolige dager fremover – og kan kose deg med litt juleforberedelser og slippe julestress! Julen er virkelig en fantstisk tid – gleder meg til kunne senke skuldrene litt – kanskej ha juleverksted, pepperkakebaking, julestrømper, julefilm, julekalender, julelesing, julekortlaging, familiebesøk osv osv osv…

Jeg ønsker deg en magisk førjulstid – måtte den bli  fylt av glede, latter, og masse masse kjærlighet ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...