ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Enkle 17. Mai Cupcakes – med en søt vri!

17 mai muffins
Velkommen til ToneroseDesign ! ♥ I dag tenkte jeg å dele en idè til cupcakes til 17. Mai – disse har bokstavelig talt en søt vri! hihi. Jeg og gutta bakte vaniljecupcakes, plasserte friske bringebær på toppen – og sprøytet på litt pisket kremfløte iblandet litt melis. Mmmm! ♥ Jeg “malte” med en liten pensel et par striper på innsiden av sprøyteposen, en stripe med rød konditorfarge og en stripe med blå konditorfarge (starter nederst ved tip’’n, og maler en rett linje oppover). Jeg bruker alltid pastafarge om du lurer, slike som disse. Deretter smatt jeg kremen i sprøyteposen, og sprøytet en swirl på hver cupcake. Jeg brukte denne gangen wilton 1M tipp. Flere bilder, samt gratis nedlasting av cupcake wrapper jeg har laget til 17. mai kommer i morgen! ♥
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper du får en HERLIG mandag!! Stor klem!
tonerose underskrift

6 Comments
 • Tonerose on May 15, 2012

  Hei Vivian,

  Hihi, så bra!! :o)

  Håper dagen din blir NYDELIG!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 15, 2012

  Hei Birte,

  Takk :o)

  Ah, dette har jeg fått forespørsel om før – men helt glemt det bort!! takk for påminnelsen, skal forsøke å få laget et innlegg etterhvert! 🙂

  skjønner det godt – det er mye spennende å velge mellom!!

  Jeg håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 15, 2012

  Hei Line,

  Hjertelig takk for det! :o) Så gøy at du har lyst til å lage like! Alt i dagens innlegg!

  Tusen takk for det, håper du hadde en herlig dag også! Så koselig at du blir inspirert her inne! :o)

  håper dagen din blir nydelig!

  Stor klem!

 • Viv on May 14, 2012

  Så fiiine! Kan være at jeg må stjele ideen, faktisk! Enkelt og fint – akkurat sånn jeg liker det 🙂

 • Barnelykke on May 14, 2012

  Lekkert 🙂

  Et ønske – du har jo mengder av utstyr… Søkte litt rundt på nett i går for å lete etter forskjellige former til å lage slike herlige “Babyklosser” “Babyer” og lignende som du ofte bruker rundt og på kakene dine. Fant ut at det var veldig vanskelig å velge. Var så mye forskjellig der ute 🙂

  Så tilbake til ønsket – hva med et innlegg om utstyr og ytstyrsbruk? Jeg har mye som jeg ønsker å lære 😉

  Klem
  Birte

 • Har en drøm... on May 14, 2012

  Så utrolig flotte de ble!!
  Slike vil jeg prøve på:)
  Skulle gjerne hatt en oppskrift på fremgangsmåten og oppskrift på frostingen:)

  Ha en fin fin dag, og takk for all herlig inspirasjon fra deg, de kommer på løpende bånd ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger