ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Enkle Cupcakes til Halloween – tegn på pynten!

spindelvevcupcakes til halloween enkle
Velkommen! ♥ I dag kommer siste Cupcake i halloween-cupcake-kavalkaden min, og denne gangen har jeg tegnet spindelvev på et marsipanlokk!

spindelvevcupcakes til halloween enkle IMG_7946
Start med å kjevle ut litt hvit marsipan, og press ut en sirkel med en cookie-cutter. Jeg har brukt en rund sirkel med “blondekant”, men du kan gjerne bruke en glatt rund pepperkakeutstikker. Evt et glass i passe størrelse, med forholdsvis tynn kant.
spindelvevcupcakes til halloween enkle IMG_7929
For å tegne på marsipanlokket ditt trenger du en tusj med spiselig blekk, min er fra squires kitchen.
IMG_7932
Istedenfor å tegne spindelvevet på frihånd, brukte jeg et stempel for å gjøre det enklere å få et jevnt resultat.
spindelvevcupcakes til halloween enkle IMG_7934
Spindelvev-stempelet har jeg kjøpt på Panduro. Husk at det er viktig at du ikke har brukt stempelet til vanlig stempling tidligere! ♥
spindelvevcupcakes til halloween enkle IMG_7939
Det gir en stilig effekt å stemple/prege mønster nedi marsipanen, men i dag hadde jeg lyst til å tegne på marsipanlokkene mine og ønsket dermed kun å få linjer å tegne etter.
spindelvevcupcakes til halloween enkle IMG_7943
Du kan enten stemple på mønsteret ved å bruke en svamp og svampe på litt svart konditorfarge på stempelet ditt, eller du kan prege et svakt avtrykk uten farge på marsipanen din, og tegne etter de svake linjene du får da. Uansett fremgangsmåte tegner du over der du har stemplet med matfarge-tusjen din – og lokket er klart! Alternativt trenger du ikke noe stempel, men bare tegner spindelvevet direkte på marsipanlokket på frihånd. Du har alle muligheter, hva med å tegne noen søte spøkelser, eller et gresskar?
spindelvevcupcakes til halloween enkle IMG_7946
La gjerne slike marsipan”lokk” ligge og luft-tørke  iallefall over natta for å tørke/bli litt hardere, og så er de klare til å pynte opp cupcakes’a dine! Da gjenstår det bare å smette en ferdigstekt avkjølt muffins oppi en wrapper, og legge lokket på toppen! Jeg bruker gjerne litt sjokoladekrem eller melismasse som “lim”, slik at lokket holder seg på plass. Om du ønsker å laste ned wrapperen jeg har brukt, kan du klikke HER.
spindelvevcupcakes til halloween enkle IMG_7960
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, det setter jeg stor pris på! Jeg håper du har hatt en helt vidunderlig deilig helg, og at du er klar til å ta fatt på nok en ny uke i morgen. ♥ Kos deg masse i dag!
Stor klem fra meg!!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger