{ enkle cupcakes til Valentines Dag // Reblogging // Gratis nedlasting }

cupcakes til valentines dag IMG_3964 komp_thumb[17]

Jeg har blitt spurt om jeg ikke kan dele litt ValentinesDag-inspirasjon her inne – og det er det klart jeg kan! Jeg har faktisk en del ValentinesDag-inspirerte neslastinger osv liggende på bloggen allerede – dermed kommer det litt wrappere og skilt i dag ♥ Her har jeg designet slik at  DU kan lage dine egne om du ønsker ♥ Klikk HER for å laste ned I ♥ U wrapper, og HER for å laste ned skilt. Wrapperen justeres størrelsen på bildet til bredde 21cm, og printes på tykk hvit kartong. Skiltet avhenger av hvor stort du ønsker. Her har jeg punchet ut skiltet med en 2inch scallop (“blomstrete”) puch. Lag to skilt, og fest sammen med dobbeltsidig teip, med en tannpirker/coctailstick inni. Wrapperen fester du sammen ved å bruke litt dobbeltisidig teip langs innsiden på ene kortsiden. Ferdigstekte, avkjølte cupcakes (med vanlig form), smetter du nedi wrapperne før servering – herlig pynt! Det er også vakkert å drysse noen perler eller strøssel på kremen – her har jeg drysset litt miniperler – en av mine favoritter!

Håper dette var til inspirasjon – jeg ønsker deg en fortsatt DEILIG dag ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...