ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ rosa bryllupskake // hvite fantasiblomster }

KL5A9673_etasjekake_bryllupskake_rosa_blomster

Jeg håper du har en NYDELIG dag! Dagens kake er en etasjekake jeg laget til photoshoot med magasinet BAKE – inspirasjon til bryllup ♥ Kaka er trukket med marsipan, all pynt laget i marsipan og sukkerpasta. Jeg elsker å lage fantasiblomster! Bryllupskaker pyntet med klassiske marsipanroser er selvfølgelig vakkert, men personlig synes jeg det er enda mer stas med blomster som er litt utenom det vanlige. Selvfølgelig spiselige ♥

Jeg håper dagens kake kan være til inspirasjon – har du lyst til å se hele dessertbordet finner du bildedryss i det nyeste nummeret av BAKE

Stor klem! ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0