ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Eventyrlig kake til PrinsesseBursdag

IMG_3209_prinsessekake_eventyr_kake_rosa

Velkommen til ToneroseDesign ♥

Dagens bilde er av en kake jeg laget til kakebordet til Prinsessebursdagen til søte lille Tomine. Jeg hadde lyst til å lage en eventyrlig kake, men samtidig noe annet enn det jeg har laget tidligere (her og her) Dermed ble det et par små fugler med skøyfe, inspirert av Askepott! ♥ All pynt laget i marsipan. Nydelige gullbordene har jeg laget med FI silikonforma ifra FestFabrikken, plaketten. Elsker den forma!

Jeg har veldig sansen for kakebord, og da er det moro å designe kaker som passer inn i helheten ♥ Flere bildet av kakebordet/bursdagen håper jeg å få delt iløpet av dagen/nærmeste dagene! Ønsker deg en MAGISK søndag!

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0