ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Ferdig med julestrømpene! #håndlaget #rustikk }

Da er jeg ferdig med julestrømpene! ♥

Her i huset synes vi det er en kjempekoselig tradisjon med julestrømper. Når vi våkner opp på julaften tar vi gjerne med oss dynene inn i stua – så kryper vi opp i sofaen i pysj, med dynene – og åpner opp julestrømpene i sammen. Så koser vi oss gjerne med en julefilm og en rooooolig start på dagen ♥ Herlig! Vi liker det kjempegodt, både små og store =)

Håndlaget julestrømpe rustikk KL5A5946

Håndlagede strikkede julestrømper med pels og glitter

Jeg har laget julestrømper til småtassene for lenge siden, men jeg har en stund hatt lyst til å lage nye – og like til oss alle sammen (våre har ikke vært hjemmelagede). Julestrømpene jeg har laget tidligere er hvite, og nå som vi har flyttet og peisen er hvit tenkte jeg at det kunne vært fint med litt farge. Fargevalget ble grått med litt brunt i, med detaljer av kjølig lys brunt og sølv =)

Hva synes du? Jeg har strikket selve strømpa, deretter har jeg sydd et “bånd” av pels-stoff øverst på strømpene, samt laget snorer og dusker. Og tre-plater med glitter for å feste navn-bokstav til hver av strømpene for enkelt å se hvem den tilhører. Jeg kan gjerne skrive et innlegg med litt mer detaljer om strømpene om det er noen som har lyst til å lage tilsvarende =)

Vi gleder oss til å ta de i bruk! ♥

Kos deg masse med juleforberedelser =)

Stor klem!

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger