ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ FestFabrikken // damenes aften i kveld }

KL5A4795-copy

I går var jeg så heldig å kose meg masse på boklanseringen til fantastisk dyktige Marte/Casa Kaos – hjertelig takk for en HERLIG kveld! Gleder meg enormt til å lese boka Føkk lykke! Jeg knipset litt bilder iløpet av kvelden, kommer på bloggen så raskt jeg får tid ♥

10958083_787416454672678_1361676157578768907_n

I kveld er det duket for damenes aften i FestFabrikken Eiker – du er hjertelig velkommen! Det er et lukket event, hvilket vil si at du trenger invitsjon/stå på gjestelisten – send meg en mail om du har lyst til å være med! ToneroseDesign@gmail.com

JUKSESUPERMAMMA-COVER-komp-kopi

Damenes aften er i kveld 18-20 i FestFabrikken Eiker i Mjøndalen (10 min utenfor Drammen) – og da blir det mye gøy! I disse to timene blir det bobler, popcorn, goodiebags – og 30% rabatt på HELE BUTIKKEN!! Og jammen er det 50% på alt interiør også!! …feks champagnekjølere etc – woop woop! Jeg har med meg den splitter nye boka vår JukseSuperMamma – har du lyst til å kjøpe denne i kveld får du også med en ekstra gave fra FestFabrikken ♥

Jeg GLEDER meg til kvelden!!

Håper vi sees ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger