ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Fifty shades of Grey // Cupcakes }


KL5A4839 copy

Jeg håper du har en FANTASTISK tirsdag!

Her hos meg forsvinner dagene helt – det tipper jeg de gjør for deg også! Selv sitter jeg mye med boka “JukseSuperMamma” sammen med tvillingsøstra mi både dag og natt nå – utrolig spennende, men selvsagt tidkrevende. Gled dere! ♥

Her er bilde av noen av cupcakene jeg laget istand til premierefesten på torsdagen til afterparty av filmen Fifty Shades of Grey. Skjønne cupcakeformer ifra FestFabrikken! Etiketten har jeg designet i Photoshop – kommer på bloggen snart. Pynt laget i marsipan, maskeutstikker ifra Kakebua. Slipsene har jeg kuttet til ved å bruke et pizzahjul. Selvsagt sølvslipset til Mr Grey…

Fortsatt HERLIG tirsdagskveld til deg!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0